Azt megérdemeljük, hogy ott vagyunk a playoffban. Az, hogy érdemlünk-e EB-re való kijutást, az majd tavasszal kiderül. Az utóbbi időkben látott idegenbeli teljesítményünk alapján valószínűbb, hogy nem jutunk ki.
Egyértelműen nem.
Ezek a bohóckodásukkal csak valami kabaré műsorba valóak.
Egy rossz meccs után mindig nagyon negatív a szurkolói hangulat. A szurkoló már csak ilyen, nagyon végletekben tud gondolkodni: ha kikapunk, akkor mi vagyunk a legbénábbak, ha nyerünk, akkor mi vagyunk a császárok. Voltak jó meccseink meg rosszak. Bármi lehet. Sajnos az első meccs tutira idegenben lesz, és idegenben tényleg nagyon gyengén játszunk. Sok függ a sorsolástól is, nem mindegy kit kellene legyőzni idegenben, illetve ami nagyon nem mindegy, hogy továbbjutás esetén a döntő meccsen itthon játszhatunk-e vagy idegenben kell megint. Azt most nehezen tudom elképzelni, hogy 2 meccset is nyerjünk idegenben.
Az első meccsen Bulgária, Izland, Izrael vagy Skócia lehet az ellenfél. Egyiknek sincsenek világsztárjai. Bulgária és Skócia kifejezetten mélyponton vannak korábbi önmagukhoz képest. Izrael 5. lett egy hatcsapatos selejtezőcsoportban. Izland az egyetlen a négyből, akik jól szerepelnek az utóbbi években, ott voltak a legutóbbi EB-n és VB-n is és most sem vallottak szégyent a selejtezőben. Ettől függetlenül verhetetlennek ők sem tűnnek. Persze idegenben nehéz lesz, akármelyik csapatot is kapjuk. De nem lehetetlen.
Benne vagyunk szerinted a 24 legjobb csapatban akik bejutnak az Eb-re? (Az 55-ből ami elindult a selejtezőkön.)
Az első meccsen Bulgária, Izland, Izrael vagy Skócia lehet az ellenfél. Egyiknek sincsenek világsztárjai. Bulgária és Skócia kifejezetten mélyponton vannak korábbi önmagukhoz képest. Izrael 5. lett egy hatcsapatos selejtezőcsoportban. Izland az egyetlen a négyből, akik jól szerepelnek az utóbbi években, ott voltak a legutóbbi EB-n és VB-n is és most sem vallottak szégyent a selejtezőben. Ettől függetlenül verhetetlennek ők sem tűnnek. Persze idegenben nehéz lesz, akármelyik csapatot is kapjuk. De nem lehetetlen.
Benne vagyunk szerinted a 24 legjobb csapatban akik bejutnak az Eb-re? (Az 55-ből ami elindult a selejtezőkön.)
Szerintem Izland adottságaikhoz mérten iszonyatosan jó csapattal rendelkezik, és sehol nem vagyunk hozzájuk sajnos. A többiek ellen van keresnivaló, mind gyengék.
A Bolgárok ellen ismét bizonyithatnak.
Sajnos előre tudom,hogy csak szégyenkezés lesz belőle.
Mar ezerszer leirtuk, hogy a kozneveket kis betuvel irjuk: bolgar. A Magyart meg el tudom fogadni, ha fűt a hazafisag:)