Regie +1 XD ja és minden midstake+ reg hozzon világra mégegy magyart különben ők is hozzájárulnak a haza pusztulásához, hagyva hogy afrikai emberevő kannibálok árasszák el a kárpát medencét :D
Amúgy szerintem emberünk ironizált. Bármelyik társadalmi osztályra igaz, hogy a legtöbben nem igyekeznek +társadalmi munkát/bármiféle önkéntes munkát végezni. Nem értem miért épp a pókeresek felett kéne pálcát törni.
A durva, hogy én meg pont ilyenkor szoktam visszavenni, mert zárva a söntések, lehet a szilveszter is józan lesz. :D
Az elmult időszakban annyi játékpénzt nyertem, hogy nagyon szívesen felajánlom az államnak, vállalkozást nem valószínű, hogy hagynak belőle kezdeni.
Amennyivel adohivatalhoz kerul az összeg annyiban nagyon is. Ne feledjük, hogy Magyarország gazdaságát a vállalkozások tartják fent es ado sem terheri a pokert immár. Bízom benne hogy sokáig igy marad, de erdemes visszaforgatni kicsit az országnak.
Ezt a szavazást lezártuk, de a téma természetesen nyitva marad és kommentelhető.
Kérdésünk az alábbi volt:
Pókeren nyert tőkédből indítottál már vállalkozást?
Az adóhatóság oldalán nincs feltüntetve a törvény!
Utoljára a világháború utan volt demográfiai robbanás. Édesanyám is 4 testvérével jott a világra, viszont az a generáció lassan elhalálozik es a jelenlegi fiatalság átlagban 1-2 gyermeket szül talan. Nem hiába támogatják a nagycsaládosokat!
Az adóhatóság oldalán nincs feltüntetve a törvény!
Én most nem értelek. Az adóhatóság oldalán vannak az adótörvények feltüntetve. Ott volt a poker törvény is, viszont az oldalt mar töröltek. Nincs a tudomásra hozva a törvény akkor nem is létezik.