Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Szavazás - Pókeren nyert tőkédből indítottál már vállalkozást?

HUNchampion
Válasz Pokeradmin kommentjére
2019. dec. 30. 10:47

Regie +1 XD ja és minden midstake+ reg hozzon világra mégegy magyart különben ők is hozzájárulnak a haza pusztulásához, hagyva hogy afrikai emberevő kannibálok árasszák el a kárpát medencét :D

HUNchampion
Válasz ProAdel89 kommentjére
2019. dec. 30. 10:53

Amúgy szerintem emberünk ironizált. Bármelyik társadalmi osztályra igaz, hogy a legtöbben nem igyekeznek +társadalmi munkát/bármiféle önkéntes munkát végezni. Nem értem miért épp a pókeresek felett kéne pálcát törni.

vikar7718
2020. jan. 2. 21:17

A durva, hogy én meg pont ilyenkor szoktam visszavenni, mert zárva a söntések, lehet a szilveszter is józan lesz. :D

Ezèrt szoktam előre bevásárolni

vikar7718
2020. jan. 2. 21:21

Az elmult időszakban annyi játékpénzt nyertem, hogy nagyon szívesen felajánlom az államnak, vállalkozást nem valószínű, hogy hagynak belőle kezdeni.

Fisreg
Válasz regie kommentjére
2020. jan. 4. 8:53

Amennyivel adohivatalhoz kerul az összeg annyiban nagyon is. Ne feledjük, hogy Magyarország gazdaságát a vállalkozások tartják fent es ado sem terheri a pokert immár. Bízom benne hogy sokáig igy marad, de erdemes visszaforgatni kicsit az országnak.

Adó sem terheli a pókert immár? Ezt kifejthetnéd :confused:

Admin
2020. jan. 10. 16:43

Ezt a szavazást lezártuk, de a téma természetesen nyitva marad és kommentelhető.

Kérdésünk az alábbi volt:

Pókeren nyert tőkédből indítottál már vállalkozást?

[*]61% - Még nem, és nem is tervezem a közeljövőben
    [*]22% - Még nem, de a közeljövőben tervezek indítani egyet
    [*]8% - Igen, jelenleg is csinálom póker mellett
    [*]4%- Igen, jelenleg is ezt csinálom, de már nem pókerezek
    [*]4%- Igen, de sajnos bedőlt és visszatértem a pókerhez

A szavazok többsége (61%) nem indított vállalkozást pókeres tőkéből és nem is tervezi.

Az új szavazásunk immár aktív, kérdésünk a 2020-as pókeres célokra vonatkozik. Foglalkoztál már ezzel a témával?

Szavazni a főoldal alján lehet a "Blog bejegyzések legújabb kommentjei" doboz alatt.

Szavazok >>

regie
2020. jan. 10. 17:18

Az adóhatóság oldalán nincs feltüntetve a törvény!

regie
2020. jan. 10. 17:34

Utoljára a világháború utan volt demográfiai robbanás. Édesanyám is 4 testvérével jott a világra, viszont az a generáció lassan elhalálozik es a jelenlegi fiatalság átlagban 1-2 gyermeket szül talan. Nem hiába támogatják a nagycsaládosokat!

Fisreg
Válasz regie kommentjére
2020. jan. 10. 18:25

Az adóhatóság oldalán nincs feltüntetve a törvény!

Akkor miért írtad, hogy nem terheli immár? Tehát valamikor láttad ott? Meg honnan ez a magabiztosság részedről?

regie
2020. jan. 10. 18:28

Én most nem értelek. Az adóhatóság oldalán vannak az adótörvények feltüntetve. Ott volt a poker törvény is, viszont az oldalt mar töröltek. Nincs a tudomásra hozva a törvény akkor nem is létezik.

Élő ügyfélszolgálat