Szerinted hány megélhetési pókerjátékos van ma Magyarországon? (Kizárólag pókeres bevétele van.)
Időben szóljatok ha más sávokat is beraknátok még a szavazásba és kiegészítjük azt.
Nem lehet,hogy azért szavazznak ennyire kevesen mert fingjuk nincs az embereknek,hogy mikor indul egy szavazás meddeig tart és hol lehet szavazni?
Főoldalon
Nem lehet,hogy azért szavazznak ennyire kevesen mert fingjuk nincs az embereknek,hogy mikor indul egy szavazás meddeig tart és hol lehet szavazni?
Szerintem hülyeség a kiegészítés. Profi pókeres, ha az a fő bevétele. Attól nem lesz kevésbé az, ha másból is van lóvé.
Szerintem hülyeség a kiegészítés. Profi pókeres, ha az a fő bevétele. Attól nem lesz kevésbé az, ha másból is van lóvé.
Vannak olyanok is hazánkban, akik "50-60-80 ezer forintot összeszednek a játékkal" és semmi más jövedelmük nincsen - mellette általában szülők, vagy barátnő "eteti" őket. Én már NL2 pro-val is találkoztam, csaja gályázott, ő meg annyit játszott minden nap NL2-n, hogy 10$ profitot elérjen :D Vannak bőven NL4-5-10 grinderek ilyen havi 3-6 száz USD közti profittal, bár a számukat nehéz megbecsülnöm. Én azt javaslom, inkább készítsetek egy névtelen felmérést erről! Abból többet megtudhatunk, mint ebből a szavazásból.
Vannak olyanok is hazánkban, akik "50-60-80 ezer forintot összeszednek a játékkal" és semmi más jövedelmük nincsen - mellette általában szülők, vagy barátnő "eteti" őket. Én már NL2 pro-val is találkoztam, csaja gályázott, ő meg annyit játszott minden nap NL2-n, hogy 10$ profitot elérjen :D
szerintem mellélőttétek a rangeket, tutira 500+ embernek ez a fő bevételi forrása, a kizárólagost valóban nem volt szerencsés hozzátenni.