Azért kíváncsi lennék a helyi mid/HS grinderek szavazatára:)
Én 10-20-ra szavaztam, de szerintem (így utólag belegondolva) inkább 40 körüli lehet ez a szám. PA-n is van kb 7-9 (csak így hasraütéses szám:) ) olyan ember, aki NL200+, és 2bb/100-at hoz legalább (mondjuk ebbe a számba lehet beletartoznak a PLO200+ playerek is). Van még 2-3 nagyobb itthoni fórum. Ott is vannak kb ennyien, illetve van aki nyilvános fórumokra nem is nagyon írogat, szóval 30 ember minimum van, és max 80-100 imo...de ez csak tipp:)
Lesz ilyen majd SNG, MTT szavazással is?
Sztem az a 10-20 nagyon is reális, nagy mintát tekintve sztem tuti ( mármint h több nincs, lehet am h kevesebb..). Igazából az akadémiáról sem tudnék túl sok nevet felsorolni.
sztem kb 50en lehetnek. Sokan nem aktívak, mert nincs szükségük fórumokra, időpazarlás, mert túl jó az órabérük. talán 2+2n fentvannak, de csak readonlyban.
Sztem az a 10-20 nagyon is reális, nagy mintát tekintve sztem tuti ( mármint h több nincs, lehet am h kevesebb..). Igazából az akadémiáról sem tudnék túl sok nevet felsorolni.
Nekem is ez jutott rögtön az eszembe, hogy először kellene egy adat amiből kilehet indulni.
Én ismerek legalább 10et.
Szerintem 100 felett van a szám bőven.
redoubtable-nek ugyanúgy szól a kérdés, mégis milyen "hivatalos" adat lenne erről? :)
Vagy csak 1 van aki mindent visz :D
Titcar, szerinted kb hány ilyen játékos van? Te azért jobban rálátsz, mint az sng/mtt-sek, vagy micro/low grinderek
Nem akarok bunkó lenni, de a PTR alapján bigacsiga nem hoz 2bb/100-at NL200-on az utóbbi időben...