Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Szerinted hány olyan magyar játékos van, aki tud nyerni NL200-on vagy fölötte?

kidelpiero
Válasz Holdenper kommentjére
2012. márc. 29. 20:21

Azért kíváncsi lennék a helyi mid/HS grinderek szavazatára:)
Én 10-20-ra szavaztam, de szerintem (így utólag belegondolva) inkább 40 körüli lehet ez a szám. PA-n is van kb 7-9 (csak így hasraütéses szám:) ) olyan ember, aki NL200+, és 2bb/100-at hoz legalább (mondjuk ebbe a számba lehet beletartoznak a PLO200+ playerek is). Van még 2-3 nagyobb itthoni fórum. Ott is vannak kb ennyien, illetve van aki nyilvános fórumokra nem is nagyon írogat, szóval 30 ember minimum van, és max 80-100 imo...de ez csak tipp:)

Lesz ilyen majd SNG, MTT szavazással is?

Sztem az a 10-20 nagyon is reális, nagy mintát tekintve sztem tuti ( mármint h több nincs, lehet am h kevesebb..). Igazából az akadémiáról sem tudnék túl sok nevet felsorolni.

redoubtable
Válasz kidelpiero kommentjére
2012. márc. 29. 20:44

Sztem az a 10-20 nagyon is reális, nagy mintát tekintve sztem tuti ( mármint h több nincs, lehet am h kevesebb..). Igazából az akadémiáról sem tudnék túl sok nevet felsorolni.

Szerintem sincs túl sok. 10-20 közé gondolom. Erről lesz amúgy hivatalos adat vagy csak egy tippjáték volt?

MADriD
Válasz redoubtable kommentjére
2012. márc. 29. 20:53

sztem kb 50en lehetnek. Sokan nem aktívak, mert nincs szükségük fórumokra, időpazarlás, mert túl jó az órabérük. talán 2+2n fentvannak, de csak readonlyban.

misirulez
Válasz kidelpiero kommentjére
2012. márc. 29. 22:13

Én ismerek legalább 10et.
Szerintem 100 felett van a szám bőven.

titcar
Válasz ivan41 kommentjére
2012. márc. 29. 22:23

Nekem is ez jutott rögtön az eszembe, hogy először kellene egy adat amiből kilehet indulni.

mégis milyen adatot szeretnél? :) itthon 231 000 játékos játszik hetente legalább 1 alkalommal valamilyen téten valamilyen teremben online pokert mondjuk? szerinted ki tudna egy iylen számot mondani neked, pl a stars megfelelő emberén kívül, meg még nagyonkevés emberen kívül, aki kellőképpen rálát a piacra (ők meg nyilván nem fognak mondani :D)

redoubtable-nek ugyanúgy szól a kérdés, mégis milyen "hivatalos" adat lenne erről? :)

titcar
Válasz misirulez kommentjére
2012. márc. 29. 22:29

Én ismerek legalább 10et.
Szerintem 100 felett van a szám bőven.

tőzsde topicba azt írtad nemrég, hoyg nem ismersz nyerőő játékost :D :eek:

redoubtable
Válasz titcar kommentjére
2012. márc. 29. 22:52

redoubtable-nek ugyanúgy szól a kérdés, mégis milyen "hivatalos" adat lenne erről? :)

utólag szerintem is hülye kérdés volt.... :D

PokerPass
Válasz redoubtable kommentjére
2012. márc. 29. 23:30

Vagy csak 1 van aki mindent visz :D

Holdenper
Válasz PokerPass kommentjére
2012. márc. 29. 23:40

Titcar, szerinted kb hány ilyen játékos van? Te azért jobban rálátsz, mint az sng/mtt-sek, vagy micro/low grinderek

mikki86
Válasz Zsipali kommentjére
2012. márc. 30. 0:45

Nem akarok bunkó lenni, de a PTR alapján bigacsiga nem hoz 2bb/100-at NL200-on az utóbbi időben...

Élő ügyfélszolgálat