Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Szerinted hanyadik helyen végez Koroknai András a WSOP döntőben?

Pokeradmin
2012. júl. 23. 10:19

Szerinted hanyadik helyen végez Koroknai András a WSOP döntőben?

Tovább a szavazáshoz

KOLOK007
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. júl. 23. 10:31

Megnyerné akkor egy frankó angoltanárnénire kellene költeni hogy jól megtanítsa Korit angolul- viccet félretéve én nem ismerem személyesen Korit, de ha megnyerné akkor úgy örülnéka sikernek mintha én vagy a legjobb haverom nyerné meg a versenyt. GO GO Kori

Kia PRO
Válasz KOLOK007 kommentjére
2012. júl. 23. 10:34

Szurkolok neki

Ollie
Válasz Kia PRO kommentjére
2012. júl. 23. 11:02

1.hely nem is kérdés, hatalmas eredmény lenne + látni akarom ahogy felrobban a terem a magyar szurkolók üvöltözésétől:D

Maxxxika
2012. júl. 23. 11:03

Ott már lesz live stream remélem

BelaKecske
2012. júl. 23. 11:53

megnyeri sztem, infók alapján jobb playának tűnik mint a legtöbb srác, meg gondolom Dánfiú is ott lesz, szal adott a rush meg a 20-80ak shippelése is.

redoubtable
2012. júl. 23. 12:43

1. lesz 1 nap alatt mert a 3. at meg a 2. at egyszerre fogja kiszedni!

vadallat
Válasz redoubtable kommentjére
2012. júl. 24. 2:22

-

ha elég aggresszívan játszik, de nem vandálkodik, akkor akár heads up-ig is eljuthat

vadallat
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. júl. 24. 2:23

Ott már lesz live stream remélem

a heads up-ot live streamelik, de a 9es asztalt nem biztos... de gondolom jó píz-ért megnézheted tévében :S

vadallat
2012. júl. 24. 2:26

gyerekek ha Kori megnyeri, akkor Magyarországon 3 hétig buli lesz, és a kóbor macskától kezdve a vasbetoncölöpig mindenki pókerezni akar majd ezt így higyjétek el :D (na nem mintha most nem így lenne, de azért nagyobb népszerűségnek fog örvendeni a póker mint gyuribá idejében anno)

Élő ügyfélszolgálat