Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Szerinted ki a legesélyesebb idén (2012) egy WSOP karkötőre?

Zoleee
Válasz SchZol kommentjére
2012. máj. 8. 18:10

Iteora kár szavazni, mert nagy valószínűséggel idén teljesen kihagyja Vegast!

Wow, ezt nem gondoltam volna. Tudom, hogy nem nagyon játszik, de azért WSOP, az WSOP. Én is nagyon kiakartam hagyni, de ahogy közeledik, úgy egyre jobban érik bennem, hogy ha mást nem egy 10 napra kiugrok. Az a feeling, az egyedi. Nincs jobb hely pókerezni!

peraspera
Válasz Holdenper kommentjére
2012. máj. 8. 18:14

Annyira vicces, h úgy hívod őket, ahogy ők egymást egymás közt (blogjaik alapján). :)

Zoleee
Válasz peraspera kommentjére
2012. máj. 8. 18:26

Annyira vicces, h úgy hívod őket, ahogy ők egymást egymás közt (blogjaik alapján). :)

Ezt nem értem. Kinek írtad és mire értetted?

danfiu
Válasz Zoleee kommentjére
2012. máj. 8. 18:29

Ezt nem értem. Kinek írtad és mire értetted?

Sztem Holdenper posztjara gondolt, erre:

Pepe, Lajos, Ricko, Béci...

Zoleee
Válasz danfiu kommentjére
2012. máj. 8. 18:43

Sztem Holdenper posztjara gondolt, erre:

Pepe, Lajos, Ricko, Béci...

Ja azt nem olvastam, így már érthető. Csak nem idézett prspera, aztán mivel enyém volt az utsó poszt, azt hittem nekem szól.

zoltanh
Válasz Holdenper kommentjére
2012. máj. 8. 18:49

OFF: Amúgy Miliről tud valaki valamit? Nagyon eltűnt a másik PA felbomlása óta:-/

Ez engem is érdekelne. Egyik legjobb blog volt ami valaha olvastam. Sírvaröhögős mindegyik :D

vadallat
Válasz zoltanh kommentjére
2012. máj. 11. 23:18

kérdés

eddig azt hittem birs és probirs ugyanaz a személy :facepalm: (a cím megtévesztés) :)

forzadani3
Válasz zoltanh kommentjére
2012. máj. 12. 0:43

Ez engem is érdekelne. Egyik legjobb blog volt ami valaha olvastam. Sírvaröhögős mindegyik :D

Úgy tudom jár külföldre is többiekkel, és CG-n eléggé jó megy neki. Uniba is megtalálható nagytétes CG-n. De nagytétes playják ezt jobban tudják. (az biztos hogy Los Angelesbe ment többiekkel feburárban)

vadallat
Válasz vadallat kommentjére
2012. máj. 20. 18:38

a dilemma

eddig azt hittem birs és probirs ugyanaz a személy :facepalm: (a cím megtévesztés) :)

persze mindezt nem rosszból mondtam

Romsy
Válasz vadallat kommentjére
2012. máj. 20. 20:04

akár mindegyik nyerhet 1-2-t

Élő ügyfélszolgálat