Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Szerinted lesz magyar élő verseny top regünk?

Pokeradmin
2018. nov. 7. 15:26

Szerinted lesz magyar élő verseny top regünk?

Tovább a szavazáshoz

crazy3317
Válasz Pokeradmin kommentjére
2018. nov. 7. 22:03

Hiányolom a "már van" opciót.

Amúgy viccet félretéve, szerintem nem lesz top nyerő high roller regulárunk, mert nem éri meg. Bár hülyén hangozhat, de figyelembe véve, hogy az all time money list-en kb mindenki számait el kell osztani 4-el, ha a reális "vagyonukat" szeretnénk megsaccolni, mert lejönnek a buy-inek, a stakerek részesedései és az utazások, szállás stb. költségei, szerintem nem éri meg éveket beletolni és reménykedni, hogy mihamarabb kijön a hosszútáv. Online játékkal is tudnak hasonló profitot csinálni a top játékosok, sokkal kisebb varianciával, sokkal kényelmesebben.

mighty
2018. nov. 8. 13:11

Egyetértek az Őrölttel :D
Bár azért egy élő tornának teljesen más hangulata van, mint amikor az ember otthon nyomkodja az egeret, és emiatt mindig vonzóbb lesz a legtöbb játékos számára. Legalább évente 3-4 helyszínen megjelenjen, és megpróbálja, hogy eljött-e a hosszútáv. Ráadásul az élő high roller mezőny sokszor gyengébb, mint az online, bár ebben nagy tapasztalataim nincsenek :D

crazy3317
2018. nov. 13. 10:21

reméljük probirs ma rám cáfol!

Ibiza
2018. nov. 13. 16:55

Teljesen mindegy hogy hol vegez szerintem, attol meg nem highroller elo reg mivel alig jatszik HR live tornakat az "elo regekhez" kepest (nemet/amcsi brigad pl)

De ha indul eloben akkor persze tutira top reg, mint online is. Ha valaki magyar top top MTT reg, akkor az o :)

Élő ügyfélszolgálat