Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Tervek között: Valódi nevek nicknevek helyett a partypokeren? Te játszanál így?

Buksisak
Válasz Admin kommentjére
2019. jún. 26. 20:45

Remek érvek.
közelebb hozná az online pókert a valódi élő pókerhez.
Valószínű ez mindegy vágya az online playerek tömkelegének!
Az indoklásban elmondta hogy senki nem menne be egy olyan élő kaszinóba kártyázni, ahol 5 maszkban játszó emberrel kellene pókereznie.Tuti hogy erre is lenne vevő...
Véleménye szerint a világ abba az irányba ment a közösségi média térhódításával is, ahol mindenki a saját nevében posztolgat és szól hozzá eseményekhez, témákhoz.Mindenki? Ugyan már...
Nem rossz alapötlet amúgy az egész, egy új terem előállhatna ezzel, a játékosok meg döntenek, hogy részt vesznek e ebben, vagy nem. De egy meglévő, sok ügyféllel rendelkező teremtől nem lenne korrekt egy ilyen változtatás.

szroli
Válasz Pokeradmin kommentjére
2019. jún. 27. 5:53

Ha valaki játszani akar az így is úgy is játszani fog.

Ibiza
Válasz Admin kommentjére
2019. jún. 27. 8:06

Az indoklásban elmondta hogy senki nem menne be egy olyan élő kaszinóba kártyázni, ahol 5 maszkban játszó emberrel kellene pókereznie (márpedig online jelenleg ez a helyzet).

Ha igyekszik az online pokert minel inkabb "elobbe" tenni, akkor csinaljon olyan asztalokat, mint 888: webkamera.

Az hasonlo az elo pokerre, nem az, hogy a szemelyes adatodat kiirod a fejedre, amit minden retek lathat.

szroli
2019. júl. 3. 6:41

Akinek nem tetszik játszhat nagyon sok más oldalon.

Masters800
Válasz szroli kommentjére
2019. júl. 3. 8:48

Akinek nem tetszik játszhat nagyon sok más oldalon.

Hát te nem kicsit vagy eltévedve ezzel kapcsolatban, a termek ahol HUD használható és még az országból is elérhető valamint van rajt elég akció elég kevés:PS,Winamax,iPoker néhány terme ahol botok vannak, 888 már csak néhány játékosnak elérhető,WPN szintén botbarát hálózat.Ebből következik hogy aki HUD-os teremben akarja tolni, annak nincs sok választási lehetősége.

ewoksamurai
2019. júl. 3. 18:43

Winamax?

szroli
2019. júl. 3. 20:24

Én nem a HUD használatára irtam.

shiningKKingdom
Válasz palinka87 kommentjére
2019. júl. 4. 4:02

Tuti nem játszanék így! Korábban néhány idióta fish, aki nem bírta elviselni a vereséget, már megfenyegetett, hogy hackert bérel, kideríti ki vagyok, kinyírja a családom, stb. Nyilván nem vettem komolyan, de elég, ha pár ilyen idiótából csak egy pszichopata, és bekattan. Semmi köze hozzá senkinek, hogy ki vagyok, és engem sem érdekel, hogy ők kik, a pénzüket akarom :P

Élő ügyfélszolgálat