Remek érvek.
közelebb hozná az online pókert a valódi élő pókerhez.
Valószínű ez mindegy vágya az online playerek tömkelegének!
Az indoklásban elmondta hogy senki nem menne be egy olyan élő kaszinóba kártyázni, ahol 5 maszkban játszó emberrel kellene pókereznie.Tuti hogy erre is lenne vevő...
Véleménye szerint a világ abba az irányba ment a közösségi média térhódításával is, ahol mindenki a saját nevében posztolgat és szól hozzá eseményekhez, témákhoz.Mindenki? Ugyan már...
Nem rossz alapötlet amúgy az egész, egy új terem előállhatna ezzel, a játékosok meg döntenek, hogy részt vesznek e ebben, vagy nem. De egy meglévő, sok ügyféllel rendelkező teremtől nem lenne korrekt egy ilyen változtatás.
Ha valaki játszani akar az így is úgy is játszani fog.
Az indoklásban elmondta hogy senki nem menne be egy olyan élő kaszinóba kártyázni, ahol 5 maszkban játszó emberrel kellene pókereznie (márpedig online jelenleg ez a helyzet).
Akinek nem tetszik játszhat nagyon sok más oldalon.
Akinek nem tetszik játszhat nagyon sok más oldalon.
Winamax?
Én nem a HUD használatára irtam.
Tuti nem játszanék így! Korábban néhány idióta fish, aki nem bírta elviselni a vereséget, már megfenyegetett, hogy hackert bérel, kideríti ki vagyok, kinyírja a családom, stb. Nyilván nem vettem komolyan, de elég, ha pár ilyen idiótából csak egy pszichopata, és bekattan. Semmi köze hozzá senkinek, hogy ki vagyok, és engem sem érdekel, hogy ők kik, a pénzüket akarom :P