gyakorlatilag most minden tartalmat 2x láthatunk a főoldalon, ugye? :)
semmi pluszt nem ad, inkább csak áttekinthetetlenebbé tesz az amúgy is zsúfolt keződoldalt.
Kattintsatok a "Még több eseményre", tudjátok a használhatatlan nyilak mellett, és egy kis színt visz a megjelenő oldal a szürke hétköznapjaitokba! :D
A szivárvány elbújhat eme színkavalkád mögött.
Félreértés ne essék, azaz én is a NEM tettszik tábort erősítem. Nem csak a színek miatt, hanem az Átláthatatlansága, és használhatatlansága miatt!
Le a kalappal az 5 fejlesztő előtt, már értem miért kerestek új munkatársat.
Mindig is az akadémiát olvastam többet.A konkurens oldal változtatása óta viszont csak az akadémiát olvasom.Nekem se jönnek be a változtatások.
Mondjuk ez minden nagyobb weboldalra jellemző, h jön vmi változtatás, aztán egyből megy a háborgás, h miért kellett, meg hogy jobb volt a régi. Aztán pár nap alatt mindenki meg is szokja az újat.
Mondjuk ebben a formában sztem is kicsit átláthatatlan.
Ha jól értelmezzük a visszajelzéseket, akkor azokban az egyik leghangsúlyosabb közös pont, hogy némileg átláthatatlanná vált azon része a főoldalnak, ahol az új modul van, így például a hírek is kevésbé hangsúlyosak.
Erre vonatkozóan próbálunk kitalálni valamit.
Szerintem még 1-2 hírt bőven elférne és ennek az "eseményfolyamnak" nem kellene híreket tartalmaznia csak blog szavazás stb. és kisebb helyen elférne.
szerintem felesleges ez az újítás vagy mi.
Szerintem nem rossz ötlet, de ilyen formában nekem se tetszik.
Nekem hiányzik, hogy csak egy hir látszik fent, jobb ha van ott 4-5 alapból.
Két remek ötletem lenne. :)
1.,
Lehet ki kellene rakni az oldalsávba jobbra a pokertermek fölé.
2.,
Vagy ami még jobb, szebb lenne. Kidobni az egész "Aktuális fórumtémák", "Legfrissebb blog bejegyzések", "Blog bejegyzések legújabb kommentjei" részt, és ahelyett lenne ez a cucc mondjuk az "Aktuális fórumtémák" helyén. Lenne pár checkbox, ahol be tudod klikkelni mit akarsz látni (hasonlóan mint a pokertermekben a filterek), csak blog, csak fórum, hir+fórum, etc...
Plusz ami még elég jó lenne, hogy auto frissitse magát. Mármint ne az egész oldal, hanem csak a folyam. Hasonlóan, mint facebookon, ha valaki kommentel, ott is egyből megjelenik.
Ha jól értelmezzük a visszajelzéseket, akkor azokban az egyik leghangsúlyosabb közös pont, hogy némileg átláthatatlanná vált azon része a főoldalnak, ahol az új modul van, így például a hírek is kevésbé hangsúlyosak.
Erre vonatkozóan próbálunk kitalálni valamit.
Annyiban egyetértek Sipkaval, hogy ez a nyilas rendszer tényleg borzalmas. Görgethetővé kéne tenni. Én személy szerint kisebb ablakot adtam volna neki(Kb a promó ablak melletti mező ugyan akkorában. Felette mehetne még egy kiemelt hír/stratégiai cikk, mert szerintem úgy jobban néz ki az oldal, szimmetrikusabb az egész), és inkább ott lehessen "smoothabban" görgetni, illetve legyen egyértelmű az aloldala, ami viszont baromi jól használható, és szerintem nagyon jó ötlet volt.