Magyarul: kérelmek>felelősségteljes szerencsejáték>kizárom magamat a játékból
Angolul:Request>Resposinble gaming>exclude me from playing...
Legalábbis én ezt a módszert tudom.
Igen énis így csináltam,de ha a fél év eltelte után nem írsz nekik h nyissák ki,akkor zárva marad.
Nehezen,pontosabban inkább sehogy sem tudom elképzelni azt a szitut,h írjak nekik azért könyörögve h tovább szophassak.Elértem azt a pontot ahonnan már nem lépek vissza,még ha elméletileg lenne is lehetőség.
(és mielőtt bárki fishnek vagy függő nettó befizetgetőnek gondolna,jelzem h 6 éve élek 99%ban pókerből,szóval nem a bukás a gond,inkább az ahogy)
mi az a pokerstars?
Sajnos én is nyitottam oda de meg is bántam inkább maradok az élő játéknál az biztosabb
Sajnos én is nyitottam oda de meg is bántam inkább maradok az élő játéknál az biztosabb
Nekem is zárolva van,nem tudom elképzelni,hogy újra megnyissam.
Azóta csak élőjáték,hobbi szinten.
Kevesebb idegeskedés...több nyeremény.
Én is ugyanígy vagyok vele az élő játék jobb az online-nél élőben többet nyertem mint vesztettem
Már több helyen is olvastam erről a Pokerstars nevű oldalról. Mik az eszrevételeitek, érdemes befizetni? Vannak jó freerollok?
Csak a buták játszanak online mert a program amit használnak a kliens mellet segíti az olyan embereket akiknek telik rá. Akinek ilyen és ehhez hasonló programra nem telik az meg megszívta mert csak örök vesztes marad. Ez aztán a fair játék.
Csak a buták játszanak online mert a program amit használnak a kliens mellet segíti az olyan embereket akiknek telik rá. Akinek ilyen és ehhez hasonló programra nem telik az meg megszívta mert csak örök vesztes marad. Ez aztán a fair játék.