lol, ez egy jó felmérés volt, tanulságos.
Számomra legalábbis annyiban, hogy - mint a pókerben szinte minden - ez is egy olyan terület, amiről kb senki nem tud semmit, nincsenek adatok, stb, max mendemondák, meg tippek...
Milyen érdekes, hogy szinte egyenlő arányban tippelnek az emberek egy kb 20-30x értékű eltérésre... Sőt, ha lett volna olyan válasz is, hogy 5000+, vagy akár 10.000+, azt is feltételezhetően sokan választották volna...
Azaz mintha azt kérdeznék, hogy mennyi egy kispohár tejföl a boltban, és az 50ft alatti illetve az 1000ft feletti válaszok, és az azok közöttiek is egyenlő arányban lennének. Elgondolkodtató..
De tényleg, van erre bármilyen "hivatalos" info, forrás, bármi?
lol, ez egy jó felmérés volt, tanulságos.
Számomra legalábbis annyiban, hogy - mint a pókerben szinte minden - ez is egy olyan terület, amiről kb senki nem tud semmit, nincsenek adatok, stb, max mendemondák, meg tippek...
Milyen érdekes, hogy szinte egyenlő arányban tippelnek az emberek egy kb 20-30x értékű eltérésre... Sőt, ha lett volna olyan válasz is, hogy 5000+, vagy akár 10.000+, azt is feltételezhetően sokan választották volna...
Azaz mintha azt kérdeznék, hogy mennyi egy kispohár tejföl a boltban, és az 50ft alatti illetve az 1000ft feletti válaszok, és az azok közöttiek is egyenlő arányban lennének. Elgondolkodtató..
De tényleg, van erre bármilyen "hivatalos" info, forrás, bármi?
szerintem 500$-t kötelezően mindenki megnyeri. Csak bónuszból is összejöhet...
Kicsit off, de egyébként van arra vonatkozó adat, hogy Magyarországon kb. hányan élnek meg hivatásszerűen online pókerből úgy, hogy nincs semmilyen más munkájuk? Csak azért kérdezem, mert ezen online játékosoknak nyilván legalább havi 500 USD-t kell keresniük, hogy a számláikat és a kaját fizetni tudják. Tehát az eredeti felmérésben levő számnak ennél valamivel nagyobbnak kell lennie, szerintem pl. 1,5-2-szerese (beleértve azokat, akik munka mellett nyernek ennyit).
de egyébként van arra vonatkozó adat, hogy Magyarországon kb. hányan élnek meg hivatásszerűen online pókerből úgy, hogy nincs semmilyen más munkájuk?
- a NAV-ot érdekelné erősen egy ilyen lista :)
egyáltalán nem jó a példád, ez kb. olyan kérdés, mint hogy mondjuk hányan vannak az országban akik 15mp-n belül futják a 100at. (és egyébként a tippelők jelentős részének nyilván lövése nincs a dolgokról, de ebből nem következik semmi)
LOL! Honnan tudnák h mennyien futnak 15 mp alatt? Ezt sehol nem rögzítik a futóversenyeken kívül..
szerintem egy TFet végzett tanár, vagy bármely futással komolyabban foglalkozó ember meg tudja mondani "jó" közelitéssel, hogy hány %, azaz hányan futják a 100at 15alatt.
Nyilván az utca emberének fogalma sincs róla, és bár biztos sokan voksoltak itt is "kellő" tapasztalat hiján, de mégiscsak pókeresek szavaztak, igy - szerintem - ez óriás szórás.
Azért az is sokat számít hogy csak úgy hirtelen a gép mellől felkelve vagy lenne egy pár hét felkészülési idő? :)
(a futásra értettem, nem a havi $500-ra)
:D