BennyGothiv
Válasz Guguska kommentjére
2012. febr. 8. 16:07
amikor a Malév.
Az FTPnek nincs magyar vonatkozása és ez alapból biztató:)
kertitorp
Válasz BennyGothiv kommentjére
2012. febr. 8. 22:01
Ha a franciák föl akarták volna adni az FTP megvételét, már megtették volna tavaly. Csak szarakodás miatt nem húznák az időt, pénzt látnak benne, nem is keveset, ezért előbb utóbb újra indul a Full Tilt, még akkor is ha néhány nagyképű köcsög f..sz nincs tisztában a kölcsön fogalmával!
RaiseFold
Válasz kertitorp kommentjére
2012. febr. 8. 23:14
Ha a franciák föl akarták volna adni az FTP megvételét, már megtették volna tavaly. Csak szarakodás miatt nem húznák az időt, pénzt látnak benne, nem is keveset, ezért előbb utóbb újra indul a Full Tilt, még akkor is ha néhány nagyképű köcsög f..sz nincs tisztában a kölcsön fogalmával!
A próféta szóljon belőled, komám. Kellemesen érintene most az a bentragadt lóvé, amit fejben már le is írtam.
Gyakorló trader-ként tudom, hogy ha csak a reménykedés az egyetlen érv ami egy pozíció mellet szól, akkor eljött az ideje stopolni.
Itt is az a helyzet. A dolgok jelenlegi állása szerint nem nagyon szól mellette semmi. Csak a reménykedés.
Néha be-be dobnak egy semmitmondó hírt, hogy már egy sárga színű papírt majdnem aláírtak, de most még nem lehet, mert...
Lófaszt. Fél év alatt mi az ami még nem derült ki?
Van egy gyanús hírnév, egy folyamatosan szűkülő piac (mindig újabb országok kötik helyi adózáshoz az engedélyt, lásd most épp Spanyol), és egy nagy csomó szétrabolt pénz, amit valakinek be kéne tenni. És egy másik csomó pénzt is be kéne tenni promóra, bónuszra stb.
Szerintem ennek annyi.