Szerintem nem rossz játékos ez az Isildur, de nem lehet, hogy kicsit túlhájpolták? Felkapta a média, és már mindenki tőle remeg. Én spec megnézném a nagy menetelésnek az EV grafját mit mutat, simán lehetett egy upswing. Ja és egyébként, ha jól emlékszem csődbe ment a végén, szóval ő a mai pókeres társadalom szegény legénye, aki a csúcsra tört, odaért, majd visszazúhant és koppant.
De mondom szerintem ő egy jó játékos, csak túl van sztárolva.
Üdv
Ispy
Szerintem nem rossz játékos ez az Isildur, de nem lehet, hogy kicsit túlhájpolták? Felkapta a média, és már mindenki tőle remeg. Én spec megnézném a nagy menetelésnek az EV grafját mit mutat, simán lehetett egy upswing. Ja és egyébként, ha jól emlékszem csődbe ment a végén, szóval ő a mai pókeres társadalom szegény legénye, aki a csúcsra tört, odaért, majd visszazúhant és koppant.
Üdv
Ispy
Üdv
Ispy
Jöhetne pár új opció a friss történések tükrében :)
Véleményem szerint Isildur1....
a) Hamarosan megtudja mi a Magyarok Istene
b) Hamarosan -15k buktában lesz
stb stb
Persze lehet új szavazás is. :D
Jöhetne pár új opció a friss történések tükrében :)
Véleményem szerint Isildur1....
a) Hamarosan megtudja mi a Magyarok Istene
b) Hamarosan -15k buktában lesz
stb stb
Persze lehet új szavazás is. :D
Sztem ennek egy kicsit még nézz utána, mert ez így nem pontos.
Nézz utána, hogy miért csődölt be!
Érdekes eredmény..