Szintén zenész, nem találok oktatót, pedig már keret is lenne rá, jelentkezzen, ha vki ismer olyat, aki ismer olyat, akár már látott olyat...:D:D
Egyikőtök sem írta ám le pontosan milyen oktatót szeretne, pontosabban milyen játéktípusra. Ami azért elég lényeges szempont :) Ha gondolod oktathatlak Triple Draw-ra de szerintem nem arra vágysz :P Amúgy meg mindenképp hasznos és kifizetődő sztem.
Nem, nem is tervezem-et nyomtam.
DE, ez nem azt jelenti, hogy nem jöhet szóba, csak azt, hogy egyenlőre nem gondolkodok rajta. Időm sincs elég, minden a nyakamba szakadt, lehet 1-2-3 év mire minden lehiggad a környezetemben.
Ez a cím nagyon hasonlít a fizettél már szexért kérdésre:D
Ez a cím nagyon hasonlít a fizettél már szexért kérdésre:D
Tervezem már a dolgot csak az a baj hogy a rollom sajnos még nem engedi meg
:( pedig tudom + EV-s befektetés lenne. De sajnos ez még várat magára.
Vettem, és még venni is fogok. Mikor úgy gondoltam főleg STT player leszek, straubbazsi világított rá pár óra keretén belül a hibáimra. Mostani kiszemeltem Lucsi, akitől mindset coachingot tervezek venni, mert szükségem van mentális támaszra a játékforma hatalmas varianciája miatt. Váltottunk pár levelet, és amint biztonsággal újra ki tudok adni 150 - 200$ -t a rollomból ilyen célra, meg is fogom tenni, mert az ilyesmi garantáltan +EV befektetés.
Én már vettem és vennék továbbra is, csak jelentkezzen egy lelkes oktató, aki adna is. Nem találok.
Egyébként meg akit érdekel rendesen a póker és nincs tengernyi ideje, az egy idő után úgy is megelégeli a mikrót, feltol valahová valami rendes összeget, bezéloz egy normális limitet és ehhez bizony kell az oktató. Aki állás, család mellett napi pár órában komolyan akar ezzel foglalkozni, annak elengedhetetlen. Inkább az oktatóra menjen el az a pár BI mint a rossz döntések miatt az asztalnál.
Nem vettem, mert regular Profi(sh) vagyok