Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Vettél már igénybe póker oktatót pénzért?

rockett
Válasz mattack kommentjére
2012. febr. 14. 13:51

Szintén zenész, nem találok oktatót, pedig már keret is lenne rá, jelentkezzen, ha vki ismer olyat, aki ismer olyat, akár már látott olyat...:D:D

Egyikőtök sem írta ám le pontosan milyen oktatót szeretne, pontosabban milyen játéktípusra. Ami azért elég lényeges szempont :) Ha gondolod oktathatlak Triple Draw-ra de szerintem nem arra vágysz :P Amúgy meg mindenképp hasznos és kifizetődő sztem.

mattack
Válasz rockett kommentjére
2012. febr. 14. 14:23

Egyikőtök sem írta ám le pontosan milyen oktatót szeretne, pontosabban milyen játéktípusra. Ami azért elég lényeges szempont :) Ha gondolod oktathatlak Triple Draw-ra de szerintem nem arra vágysz :P Amúgy meg mindenképp hasznos és kifizetődő sztem.

igaz, jogos, én speciel holdemre keresek coachot (6max nl25-30-50 környékére), de nem találok egyetlen magyar aff oldalon sem:(

SötétEgér
Válasz mattack kommentjére
2012. febr. 14. 19:37

Nem, nem is tervezem-et nyomtam.
DE, ez nem azt jelenti, hogy nem jöhet szóba, csak azt, hogy egyenlőre nem gondolkodok rajta. Időm sincs elég, minden a nyakamba szakadt, lehet 1-2-3 év mire minden lehiggad a környezetemben.

rohogogorcs
Válasz SötétEgér kommentjére
2012. febr. 14. 19:39

Ez a cím nagyon hasonlít a fizettél már szexért kérdésre:D

BelaKecske
Válasz rohogogorcs kommentjére
2012. febr. 14. 19:55

Ez a cím nagyon hasonlít a fizettél már szexért kérdésre:D

Csak azért léptem be, hogy ezt beírjam, szép volt :)

dieffenbachia
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. febr. 14. 21:42

Tervezem már a dolgot csak az a baj hogy a rollom sajnos még nem engedi meg
:( pedig tudom + EV-s befektetés lenne. De sajnos ez még várat magára.

Galambos Tarzan
Válasz dieffenbachia kommentjére
2012. febr. 15. 19:26

Vettem, és még venni is fogok. Mikor úgy gondoltam főleg STT player leszek, straubbazsi világított rá pár óra keretén belül a hibáimra. Mostani kiszemeltem Lucsi, akitől mindset coachingot tervezek venni, mert szükségem van mentális támaszra a játékforma hatalmas varianciája miatt. Váltottunk pár levelet, és amint biztonsággal újra ki tudok adni 150 - 200$ -t a rollomból ilyen célra, meg is fogom tenni, mert az ilyesmi garantáltan +EV befektetés.

Norbi1983
Válasz trixilw kommentjére
2012. febr. 16. 1:58

Én már vettem és vennék továbbra is, csak jelentkezzen egy lelkes oktató, aki adna is. Nem találok.

Egyébként meg akit érdekel rendesen a póker és nincs tengernyi ideje, az egy idő után úgy is megelégeli a mikrót, feltol valahová valami rendes összeget, bezéloz egy normális limitet és ehhez bizony kell az oktató. Aki állás, család mellett napi pár órában komolyan akar ezzel foglalkozni, annak elengedhetetlen. Inkább az oktatóra menjen el az a pár BI mint a rossz döntések miatt az asztalnál.

+1 :)

branermajszter
Válasz Norbi1983 kommentjére
2012. febr. 26. 22:13

Nem vettem, mert regular Profi(sh) vagyok

Élő ügyfélszolgálat