Póker Fórum Archívum > Freeroll > 200$ freeroll a BestPokeren

want2push
Válasz mernok kommentjére
2007. ápr. 13. 12:30

mernök

Én is dobtam volna. Legjobb esetben is sztem csak nagyjából 50% esélyed van megnyerni ezt a partit, mondjuk ha draw-n van egy overcard-dal, vagy mondjuk egy K5, A5-se van káró magas lappal.

Továbbá még volt két kisebb stack az asztalnál. Egy ilyen lapra nem mennék all in a chipleader ellen.

bojanika
2007. ápr. 13. 14:23

Sztem egyértelmű dobás, gondolkodni sem kell rajta. :)
Lehetett nála akár 3-as szet is, vagy QdTd, Qd8d stb... egyszínű lapokkal, kisvakból, ha nincs emelés simán jöhetett, akár J2-vel is. Az nem valószínű, hogy nutfluss-e volt, akkor inkább csalogatott volna. Ugyanakkor el tudok képzelni pl egy Ad-t pl egy 9c-vel... és egy semi-bluff-öt.

mernok
Válasz bojanika kommentjére
2007. ápr. 13. 17:38

Más esetben én sem nagyon gondolkodok egy ilyen szitun de megzavart ez az aránytalanul nagy emelés a 15000-ből 8000-t be emel. Ha kézben párja lett volna akkor preflop emel ha szinre vár akkor sem hiszem hogy kockáztatt egy ekkora emelést. Hogy ha Ad9 van nála (de akkor preflop emelt volna szerintem) akkor meg nem vagyok benne biztos hogy ekkorát emel. Utána voltam 7d2d-vel is check-elhettem volna preflop. Nem vagyok teljesen biztos benne hogy jól tettem hogy dobtam, bár lehet rossz a logikám de végül én is dobtam.

bojanika
2007. ápr. 13. 18:27

Mongyuk vakszintet nem írtál, így meg nehéz... :)
200/400? 400/800?

mernok
Válasz bojanika kommentjére
2007. ápr. 13. 19:59

Bocsi:-) 300/600

Élő ügyfélszolgálat