CD Poker $100 freeroll versenyek Akadémia játékosoknak
Októberben két $100 freeroll verseny indul a CD Poker teremben kizárólag a Poker Akademián keresztül regisztráló játékosok részére.
Első $100 freeroll:
Név: PokerAkademia Freeroll
Időpont: 2007. október 22. hétfő 21:30
Második $100 freeroll:
Név: PokerAkademia Freeroll
Időpont: 2007. október 29. hétfő 21:30
A versenyekre jelszóval lehet majd regisztrálni.
Update!!!
Megváltozott az október 22-i freeroll kezdetének az időpontja.A verseny magyar idő szerint 21:30-kor kezdődik, a regisztráció kezdete pedig 20:30. A jelszót 15 perccel a verseny kezdete előtt tesszük közzé.
CD Poker regisztáció
CD Poker teremismertető
Az első freeroll ma este 20:30-kor kezdődik.
he he he ;]
he he he ;]
:) ok
:) ok
Változott a freeroll kezdetének az időpontja.
Változott a verseny kezdetének az időpontja.
A verseny magyar idő szerint 21:30-kor kezdődik, a regisztráció kezdete pedig 20:30. A jelszót 15 perccel a verseny kezdete előtt tesszük közzé.
A topic indító hozzászólásban is javítottuk az időpontokat a félreértések elkerülése végett.
A jelszót csak körülírva írjuk ide, hogy a külföldi emberkék dolgát megnehezítsük kicsit. A regisztrációhoz szükséges szó kis hazánk legnagyobb városának a neve csupa kisbetűvel.
A jelszót csak körülírva írjuk ide, hogy a külföldi emberkék dolgát megnehezítsük kicsit. A regisztrációhoz szükséges szó kis hazánk legnagyobb városának a neve csupa kisbetűvel.
Én 7-ik vagy 8-ik lettem, én 4usd-t tettem zsebre! Alig várom, hogy elköltsem :)