Póker Fórum Archívum > Freeroll > Chili Poker exkluzív bankroll építő freeroll sorozat (díjazás: $1.000)

ooooobi
Válasz Admin kommentjére
2008. dec. 14. 20:42

en meg mar azt hittem h trukkos a jelszo, probaltam 3.akad-ot is meg harmadikakad-ot is meg amit megadtatok, esku jobban izgultam h bejussak mintha allin mentem volna QQ val AK ellen

Norbesz82
Válasz +Norbi+ kommentjére
2008. dec. 14. 20:43

Ideje lenne befejeznetek a trágárkodásokat!!Mit képzeltek magatokról?
Hibák mindenhol előfordulnak.

A PokerAkademia nem azért van,hogy itt egymást szidjuk.Én sem tudtam regisztrálni mégsem szidok senkit.

Ha csak így tudtok komunikálni akkor nem kell többé belépnetek!!!!!!!

ceTTel
Válasz fejes1988 kommentjére
KaKAo
Válasz Zaggamann kommentjére

Nem értem a problémát...nem kötelező indulni a versenyen, ez csak 1 lehetőség. Nyilván egy emberi hiba csúszott a gépezetbe ennyi...De attól,hogy lemaradtatok ingyen 50$ megszerzésének lehetőségéről (amit a Póker akadémiának nem lenne kötelező felajánlania) még normális formában is tudomásul lehet venni.
Másik: a károgók közül jelentkezzen már aki a saját esélyeit rontva beírta volna a jó jelszót ha látja,hogy csak 4 ember van regisztrálva?!

(Egyébként én sem jutottam be.)

Fouad boy
Válasz ooooobi kommentjére
2008. dec. 14. 20:44

:)
pedig én a végén gondoltam hogy ki kéne hagyni a 3at de már nem volt időm:)

atiis
Válasz Fouad boy kommentjére
2008. dec. 14. 20:45

KaKAo
ez jó volt (naon nevet) :D:D:D

Zaggamann
Válasz atiis kommentjére
2008. dec. 14. 20:46

Zaggamann te milyen néven nyomod mert én közben azért lesem a versenyt

Ja, tényleg, itt Tonti86. Csak amúgy Zaggamann szokott lenni a screenname-em is.

atiis
Válasz atiis kommentjére

Mármint erre mondtam
Másik: a károgók közül jelentkezzen már aki a saját esélyeit rontva beírta volna a jó jelszót ha látja,hogy csak 4 ember van regisztrálva?!

+Norbi+
Válasz Zaggamann kommentjére

Irtam hogy tisztelet a kivetelnek. Csak Juve-Milan focimeccset mentem volna nezni a haverokkal, es lemondtam. Nem a loverol van szo, jo volt veletek pokerozni szerdan is. Akkor szerdan. Csoztok ;)

Fouad boy
Válasz atiis kommentjére
2008. dec. 14. 20:47

És ezt azért a pokerakadémiának köszönhetjük(ezeket a versenyeket)és miég maradt 7 ha jól tudom szóval nem kéne kiakadni

Élő ügyfélszolgálat