en meg mar azt hittem h trukkos a jelszo, probaltam 3.akad-ot is meg harmadikakad-ot is meg amit megadtatok, esku jobban izgultam h bejussak mintha allin mentem volna QQ val AK ellen
Ideje lenne befejeznetek a trágárkodásokat!!Mit képzeltek magatokról?
Hibák mindenhol előfordulnak.
A PokerAkademia nem azért van,hogy itt egymást szidjuk.Én sem tudtam regisztrálni mégsem szidok senkit.
Ha csak így tudtok komunikálni akkor nem kell többé belépnetek!!!!!!!
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081214204307n_vtelen.JPG
nincs is ien oldal
Nem értem a problémát...nem kötelező indulni a versenyen, ez csak 1 lehetőség. Nyilván egy emberi hiba csúszott a gépezetbe ennyi...De attól,hogy lemaradtatok ingyen 50$ megszerzésének lehetőségéről (amit a Póker akadémiának nem lenne kötelező felajánlania) még normális formában is tudomásul lehet venni.
Másik: a károgók közül jelentkezzen már aki a saját esélyeit rontva beírta volna a jó jelszót ha látja,hogy csak 4 ember van regisztrálva?!
(Egyébként én sem jutottam be.)
:)
pedig én a végén gondoltam hogy ki kéne hagyni a 3at de már nem volt időm:)
KaKAo
ez jó volt (naon nevet) :D:D:D
Zaggamann te milyen néven nyomod mert én közben azért lesem a versenyt
Mármint erre mondtam
Másik: a károgók közül jelentkezzen már aki a saját esélyeit rontva beírta volna a jó jelszót ha látja,hogy csak 4 ember van regisztrálva?!
Irtam hogy tisztelet a kivetelnek. Csak Juve-Milan focimeccset mentem volna nezni a haverokkal, es lemondtam. Nem a loverol van szo, jo volt veletek pokerozni szerdan is. Akkor szerdan. Csoztok ;)
És ezt azért a pokerakadémiának köszönhetjük(ezeket a versenyeket)és miég maradt 7 ha jól tudom szóval nem kéne kiakadni