Póker Fórum Archívum > Freeroll > Chili Poker exkluzív bankroll építő freeroll sorozat (díjazás: $1.000)

jas1974
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. jan. 10. 16:18

+1 Lev

teljesen inkorrektek vagytok!
Zoleee szokta a jelszavakat intézni tudtommal, Admin fedőnév alatt..
ő jelenleg mással van elfoglalva, egyéb kötelezettségei vannak
teljesen felesleges offolni a topikot, teleírni becsmérlő szavakkal...
a fene nem mondta, h regeljetek erre az oldalra, lehet továbbmenni olyan fórumokra, ahol ha 1 ilyen hasonló hsz-ed van, bannolni fognak a rákba..
az Akadémiás srácok ebből a szemszögből elnézőek, ez a szerencsétek..
szóval ha hasznos hozzászólásaitok nincsenek, akkor inkább ne is írjatok semmit! köszi előre is
a verseny meg tuti h pótolva lesz, ne sírjon senkinek a szája, omg...

Vettük! :)
Szerintem senki sem akart beszólogatni, csak ha valamit elvállal az ember, azt vagy csinálja vagy passzolja le, ha nem megy neki, eltekintve a különbőző tényezőktől... Ennyi... Nem hiszem , hogy ez "becsmérlés", hiszen a feljővő véleményekből ítélve jópáran számítottak egy kis izgi, baráti Akadémiás játékra az ismerősőkkel, itt nem az 50 dollárról van szó!

fejes1988
Válasz jas1974 kommentjére
2009. jan. 10. 16:27

Vettük! :)
Szerintem senki sem akart beszólogatni, csak ha valamit elvállal az ember, azt vagy csinálja vagy passzolja le, ha nem megy neki, eltekintve a különbőző tényezőktől... Ennyi... Nem hiszem , hogy ez "becsmérlés", hiszen a feljővő véleményekből ítélve jópáran számítottak egy kis izgi, baráti Akadémiás játékra az ismerősőkkel, itt nem az 50 dollárról van szó!

épp nem neked szól ez..és igenis beszóltak, meg "tragiakadémiáztak"..ne szépítsük! az izgi, baráti versenyzés pedig be lesz pótolva

GreEko
Válasz jas1974 kommentjére
2009. jan. 10. 16:31

a probléma nem azzal van, amit irsz :)
engem is zavar, a 2 elmaradt versenyre én is siettem, vártam őket, én is lekéstem roluk. a gond azzal van, hogy 90% ban olyanok sirnak, akik csak azért regisztráltak ide, hogy indulhassanak a versenyen. és a régebbi, több hozzászolással (mert igen is számit) rendelkező tagoknak ez fáj, és ezért oltják le, szerintem jogosan a sok nyávogo embert.
majd ha letesznek valamit az asztalra, oktathatnak másokat, addig is örüljenek, hogy kiirják ujra a versenyt, és megmutathatják hatalmas pokertudományukat a világnak. bocs ha sértettem bárkinek is az önérzetét.

Zoleee
Válasz GreEko kommentjére
2009. jan. 10. 17:25

Nem is tudom mit írjak, mert ez valóban bosszantó. Immár másodjára maradt el a mi feledékenységünkből. Ugyan ezért személy szerint nem én vagyok felelős, de nem vonom ki magam a felelőség alól. Azt kell, hogy mondjam megértem a bosszankodást, bár aki az Akadémiát ismeri, az tudja, hogy be lesz pótolva. Sőt még talán valamit kitalálunk a sérelmezettek kárpótlására is.

Hivatalos állásfoglalás hamarosan következik....

buktar
Válasz Zoleee kommentjére
2009. jan. 10. 17:35

A bankroll lassan épül! Türelem! :D

jas1974
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. jan. 10. 18:32

épp nem neked szól ez..és igenis beszóltak, meg "tragiakadémiáztak"..ne szépítsük! az izgi, baráti versenyzés pedig be lesz pótolva

Na az ilyeneket magam is elitélem! A többit pótoljuk! :)

xerobyte
2009. jan. 10. 22:38

Nem is tudom mit írjak, mert ez valóban bosszantó. Immár másodjára maradt el a mi feledékenységünkből. Ugyan ezért személy szerint nem én vagyok felelős, de nem vonom ki magam a felelőség alól. Azt kell, hogy mondjam megértem a bosszankodást, bár aki az Akadémiát ismeri, az tudja, hogy be lesz pótolva. Sőt még talán valamit kitalálunk a sérelmezettek kárpótlására is.

Nehogy ti kérjetek már elnézést, ez az egész opcionális, csinálhatnátok úgy is, hogy random időpontban lenne a verseny:D, hogy csak a fórum "kockái" tudják a jelszót!
Mindig mindenki csak sírni tud, olyan dolgokért ami érdekében nem tett semmit!

szintarto
2009. jan. 11. 16:28

előrehozom

ezek szerint van aki hivatalosan foglalkozik az elmaradt versenyekkel, az "okoskodók" -tól nem szép, ha elküldik a várakozókat.....
tanulság: ha a kérdés nem neked szól, nem kell rá "válaszolni" ....

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. jan. 11. 20:20

Jelszó a mai versenyre: last100

Mindenkitől elnézést kérünk a legutóbbi verseny elmaradása miatt. Tervezzük az újabb hasonló versenyek szervezését a jövőben is.

Jó játékot mindenkinek!

ceTTel
Válasz szintarto kommentjére
2009. jan. 11. 20:20

thx gl

Élő ügyfélszolgálat