ja, biztosan tűrhető lesz :)
Azt hiszem csüt-ön én is megpróbálom. Ez nem is rossz lehetőség.Amit össze habzsoltam a lila kocsmában freerollonkon és SG-n 3hét alatt az sikerült egy este alatt taccsra tennem cg-n.
Türelmesebben kéne nyomnom,de mit csináljak? Sose SS-ként esek ki.
Na majd itt.
Meg tudnatok nezni h toletek regeltem e meg anno a chilin? sose fizettem be csak megneztem a termet, ha nem akkor van ra valami mod ezen valtoztatni? ja nevem ooooobi ott is
Üdv! Mi a ma esti jelszó, a Chilin?
Na reg megnyílt,pass-t mikor kapunk?:)
Szia. megtudnátok nézni nekem is hogy tölletek regeltem e vagy töltöttem le a chilit,mert szeretnék résztvenni énis az esti versenyen? ha van rá mos lécci egy útmutatót írj nekem. előre is köszi. a nevem a chilin: mixi576
A jelszó verseny előtt pár perccel lesz kinn, ne izguljon senki!
A jelszót közvetlenül a verseny előtt tesszük közzé. A minél későbbi közzététellel próbáljuk minimalizálni annak esélyét, hogy külföldi freeroll vadászok rátaláljanak a versenyre.
Meg tudnatok nezni h toletek regeltem e meg anno a chilin? sose fizettem be csak megneztem a termet, ha nem akkor van ra valami mod ezen valtoztatni? ja nevem ooooobi ott is
A jelszót közvetlenül a verseny előtt tesszük közzé. A minél későbbi közzététellel próbáljuk minimalizálni annak esélyét, hogy külföldi freeroll vadászok rátaláljanak a versenyre..
Most töltöttem le a chilit erről az oldalról,csináltam számlát de nem tudok bejelentkezni.Be kell fizetni h be tudjak v mi lehet a baj?