Szánalmas lapokat kaptam, max. 2 párig tudtam eljutni, de azzal sem lettem volna nyerő. Az 'A' flush gyanús lapra megadtam a turnnél az emelést, a river előtt viszont megéreztem valamit, dobtam a lapot (jól tettem, mert nagyot buktam volna). Végül egy AQ kézre mondtam az 500-asommal all in-t, ketten megadták, és üres kézzel (és zsebbel) távoztam. 51. hely. :(
Talán legközelebb...
nekem sem hiányzott a sok külföldi...
10/20-nél emeltem 10BB-t :As: :Ah: -val, amire egy csigazabáló benyomta az allint. mondom nagyszerű, erre vártam, call. látom, nála :Kd: :Ts: . :D
ja, hülye voltam, mert arra nem gondoltam, hogy lejön hozzá neki a :9c: :Jd: :Qs: . mit izmozok, mikor csak 85%-ban vagyok esélyes???
maradt kemény 85-öm, amit még sikerült 1000-re feltornásznom, de aztán csak kiestem...
és az tényleg így van, hogy más asztalokat nem lehet nézni? mert amint nálam kiürült, ki is lépett, a végét meg sem tudtam nézni.
paja, legalább nyertél? 6-ba voltál, addig láttam (csak a player list-et).
a nevezők száma szimpi volt, kár hogy nem volt lapom. máskor is szívesen vennék részt hasonló versenyen...
át lehet váltani valahol a nyelvet angolra? mert ez a magyar ferdítés nekem zavaró.
Lehet nézni az asztalokat, a kliensből a scheduled tournament fül alatt.
Nyelvet nem tudom, hogy lehet-e váltani, de úgy biztos működik, hogy uninstall, aztan install english version. Én mondjuk alapból az angolt tettem fel. De ha nem változtatod meg a kívánt nyelvet, akkor deafultba a magyart ajánla fel, mert "érzékeli", hogy honnan jöttél klienst tölteni :).
Sziasztok,
Igen összejött, 3 magyar volt a FT-n, a többi mind külföldi.
A végén a Heads-Up elmaradt :)
3-an játszottunnk, mikor QQ-t kaptam kézbe mindenki all-in ment, és az asztal nem segített a többieknek, így én nyertem meg.
Ha jól láttam a 3. helyre futott be egy Győri srác, Andris1981 (bocs, ha nem emlékszem helyesen a nickedre - egy csöppet fáradt voltam)
Este írok majd részletesebben is, ha otthon leszek, meg, ha lehet az Everest kliensben HH-t nézni.
Paja
Lehet nézni az asztalokat, a kliensből a scheduled tournament fül alatt.
Igen összejött, 3 magyar volt a FT-n, a többi mind külföldi.
Paja
nekem sem hiányzott a sok külföldi...
10/20-nél emeltem 10BB-t :As: :Ah: -val, amire egy csigazabáló benyomta az allint. mondom nagyszerű, erre vártam, call. látom, nála :Kd: :Ts: . :D
ja, hülye voltam, mert arra nem gondoltam, hogy lejön hozzá neki a :9c: :Jd: :Qs: . mit izmozok, mikor csak 85%-ban vagyok esélyes???
maradt kemény 85-öm, amit még sikerült 1000-re feltornásznom, de aztán csak kiestem...
és az tényleg így van, hogy más asztalokat nem lehet nézni? mert amint nálam kiürült, ki is lépett, a végét meg sem tudtam nézni.
a nevezők száma szimpi volt, kár hogy nem volt lapom. máskor is szívesen vennék részt hasonló versenyen...
át lehet váltani valahol a nyelvet angolra? mert ez a magyar ferdítés nekem zavaró.
kösz szépen,
hogyan lehet ablakba betenni más írását?
kösz szépen,
hogyan lehet ablakba betenni más írását?
ha ez egyenlő a versenyek felsorolásával, akkor ott jártam. klikk rajta, bedobja a választottat, ahol csak a játékosokat lehet megnézni + a díjazást. sehol nem láttam asztalválasztást.