Milyen néven játszik? :)
Hogy az a ......(cenzúrázva)....
378. hely Ekkora szivást!
Én: AQ-ra all-in,AJ megadta,kiestem...
Na hát ennyi 88 hely egy kemény J7s kivégezte a K10s lapomat, irány CG.
JJ val Kmagas sor, csak AJ verhet nehogymar kint legyen nala, persze h kint volt 47.
es limpel vele az idiota, kicsit felbaszott
enyém sem volt szebb búcsú....
Nekem meg sikerült szépen lemaradnom a versenyről... Egy barátomat kísértem ki a vasútállomásra, persze 30 percet késett a vonat --> én meg vagy 12-t a versenyről, szóval addigra már nem tudtam játszani... pfff
Majd jövőre :)
Nekem meg sikerült szépen lemaradnom a versenyről... Egy barátomat kísértem ki a vasútállomásra, persze 30 percet késett a vonat --> én meg vagy 12-t a versenyről, szóval addigra már nem tudtam játszani... pfff
Majd jövőre :)
még az elején valahol egy QQ-val sikerült megfognom egy AA-t (flopon ott volt a Q), plusz egy idióta is megadott mindent a luksorára, úgyhogy tripláztam magam (13. hely), aztán hihetetelen vacak lapjárás és néhány szerencsétlen ütközés után az AJ-met (preflop allin, mikor már csak kb 8 BB-m volt) egy 58s nyirta ki. 98. hely.
szépen indult, ronda lett, mint a hollandok a foci eb-n.
5. hely :)
jó kis verseny volt, valahogy nem azt a hihetelen lapütközéseket láttam, amit már megszoktam (bár ebben a teremben most játszottam először, tehát nem ismerem...)
kb a harmadánál erősödtem meg egy partin: QQ emel, AK mellette ráemel, utána én AA-val allin, és mindkettő adta. ezzel második hely meglett, utána 6 alá nem is mentem.
mákom nem is volt, két nutflushöm fizették ki jókor.
kiesés QQ allin, A10 call, river A :(