Póker Fórum Archívum > Freeroll > Exluzív privát freerollok januárban az Akadémián

zsolt1971
Válasz parabe kommentjére
2009. dec. 8. 18:31

Sajnos a kultúrált embereket nem online lehet megtalálni! Tisztelet a kivételnek!!!!

zsolt1971
Válasz dfecco23 kommentjére
2009. dec. 8. 18:34

Kicsit igazán olvashatnátok a dolgok után. Nézd meg az előző hsz-emet, és lehet megkapod a választ a kérdésedre ;)

Én olvasok és nem vagyok türelmetlen de kíváncsi lennék,hogy akkor ki is az a 41 regisztrált játékos "jelszó" nélkül?? "

dfecco23
Válasz zsolt1971 kommentjére
2009. dec. 8. 18:35

Sajnos a kultúrált embereket nem online lehet megtalálni! Tisztelet a kivételnek!!!!

Azt gondolod, hogy nem vagyok kulturált? :) Mert akkor nagyon tévedsz.

dfecco23
2009. dec. 8. 18:36

Én olvasok és nem vagyok türelmetlen de kíváncsi lennék,hogy akkor ki is az a 41 regisztrált játékos "jelszó" nélkül?? "

Olvasd a másik topicot. Ott Admin is leírta, hogy kitalálták a jelszót.

zsolt1971
2009. dec. 8. 18:39

Azt gondolod, hogy nem vagyok kulturált? :) Mert akkor nagyon tévedsz.

Sorry! Lehet,hogy félreértettél valamit!! A "nem kultúrált" megjegyzésem nem neked szólt hanem a tapasztalatom. Én nem igazán sértegetek senkit sem itt sem játék közben!!

zsolt1971
2009. dec. 8. 18:41

Olvasd a másik topicot. Ott Admin is leírta, hogy kitalálták a jelszót.

Akkor én is kitaláltam de ez nem korrekt úgyhogy lejelentkezem és regelek később mint a többiek!

dfecco23
2009. dec. 8. 18:43

Sorry! Lehet,hogy félreértettél valamit!! A "nem kultúrált" megjegyzésem nem neked szólt hanem a tapasztalatom. Én nem igazán sértegetek senkit sem itt sem játék közben!!

Ez igazán szép tőled :) Viszont, az hogy többek csalással próbálkoznak az nagyon nagyon NEM SZÉP.

zsolt1971
2009. dec. 8. 18:45

Ez igazán szép tőled :) Viszont, az hogy többek csalással próbálkoznak az nagyon nagyon NEM SZÉP.

Nekem nem csupán a győzelem hanem a megmérettetés és a részvétel is számít! nyerjen a jobb de korrekt játékkal!

tomasman
2009. dec. 8. 18:56

én is kitaláltam a jelszót,
jobban örülnék ha vissza vezetnék a betűvel kiirt számokat passznak.

runin
2009. dec. 8. 18:57

Egy jelszót nem igazán lehet kitalálni,hacsak nem hasonló a "szisztémája" mint az előzőeknek.
Persze tudom,hogy hasonló,így valóban ki lehet találni.
Talán lehetne adni egy olyat,ami tényleg jelszó!
Persze ez csak az én hülye ötletem,de ha én lennék az ADMIN,kb. ilyen jelszavaim lennének havonta:
Narancs9, Liverpool1, McAdamia18, Cedrus7, Vektor16, Kanada101, stb...

Aztán lehet kitalálni! Mert tutira egyetlen idő előtti nevező nem lenne,nem úgy,mint most,amikor is már 45-en vannak.

Tehát a csalókkal megint nem történik semmi. :(

Mindenkinek jó river-t a versenyen!

Üdv, runin!

Élő ügyfélszolgálat