fabregas1989
Válasz Picnyuszi kommentjére
2010. jan. 19. 17:48
1 nem én támadtalak csak egy véleményt írtam egy másik hozzászoláshoz amugy meg nem nagyon érdekel hogy menyit látogatod az oldalt !
runin
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. jan. 19. 17:55
kicsit off: Javasolnám Adminnak, hogy a tavalyiakkal ellentétben a jelszót ne itt a forumon közölje, hanem azoknak az AKTÍV akadémia tagoknak küldjék el e-mailban, akik nem direkt a verseny jelszóért jönnek ide. Vajon hülyeség ez az ötletem?[/QUOTE]
Az első bekezdés idézet volt,valamit rosszul csináltam,hogy nem emelte ki külön. :)
Nagyon sokan vannak,akik látogatják az oldalt,csak nem írnak a fórumba!
Persze lehet hozni olyan szabályt,hogy mondjuk az elmúlt 30 napban minimum 5 tartalmas hsz kell az induláshoz. Ez rendben lenne.
De gondolom,hogy az oldal érdeke,hogy minél többen jöjjenek ide.
Gondolok itt arra,hogy sokan beregelnek az oldalra a jelszó miatt,de azok közül sokan vissza fognak térni az oldalra!
Mivel van konkurencia is,ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni.
Üdv,runin!
Picnyuszi
Válasz fabregas1989 kommentjére
2010. jan. 19. 17:55
1 nem én támadtalak csak egy véleményt írtam egy másik hozzászoláshoz amugy meg nem nagyon érdekel hogy menyit látogatod az oldalt !
Neked csak az első sort szántam. A többit pedig mindenkinek. Amelet nem irtam semmit, hogy mennyit látogatom az oldalt. De mindegy hagyuk.
fabregas1989
Válasz Picnyuszi kommentjére
2010. jan. 19. 18:00
okés! semmi gond nincs szerintem most ebből !
máker111
Válasz fabregas1989 kommentjére
2010. jan. 19. 18:02
Sziasztok!!! Itt mikor jelenik meg a jelszó??
dfecco23
Válasz runin kommentjére
2010. jan. 19. 18:02
kicsit off: Javasolnám Adminnak, hogy a tavalyiakkal ellentétben a jelszót ne itt a forumon közölje, hanem azoknak az AKTÍV akadémia tagoknak küldjék el e-mailban, akik nem direkt a verseny jelszóért jönnek ide. Vajon hülyeség ez az ötletem?
Az első bekezdés idézet volt,valamit rosszul csináltam,hogy nem emelte ki külön. :)
Nagyon sokan vannak,akik látogatják az oldalt,csak nem írnak a fórumba!
Persze lehet hozni olyan szabályt,hogy mondjuk az elmúlt 30 napban minimum 5 tartalmas hsz kell az induláshoz. Ez rendben lenne.
De gondolom,hogy az oldal érdeke,hogy minél többen jöjjenek ide.
Gondolok itt arra,hogy sokan beregelnek az oldalra a jelszó miatt,de azok közül sokan vissza fognak térni az oldalra!
Mivel van konkurencia is,ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni.
Üdv,runin![/QUOTE]
Runin!
Valamilyen szinten azért mégis csak igazad van. De nem itt van a kutya elásva. Tavaly is állandóan figyelgettem, hogy mikor ilyen verseny volt, csak úgy özönlöttek az új regisztrált tagok. Ezzel nincs is semmi gond. De ha csak ne menjünk messzire ebben a topicban pár oldallal hátrébb olvasol akkor látod hogy mennyien vannak akik azóta se igazán látogatták az oldalt. Valamilyen szinten kellene egy olyan megoldást hoznia annak aki rendezi a versenyeket, amivel mindenki elégedett lenne.
Más: Mondjuk eddig most valami változás érzékelhető. Legutóbb ilyenkor a verseny előtt 1 órával 50-100 játékos is be volt nevezve. Most még nincs senki. Remélem, ha valóban megrendezésre kerül a verseny akkor időben értesülünk a jelszóról, itt a fórumon.
máker111
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. jan. 19. 18:07
Hát én most már minden nap fogok majd jönni és beszélgetni. Ha beszéltek velem..... Nem csak a jelszóért jöttem hanem barátkozni is. Remélem tudok szerezni itt is barátokat..
máker111
Válasz máker111 kommentjére
2010. jan. 19. 18:11
Melyik oldalakon játszotok még??
máker111
2010. jan. 19. 18:13
Most eltűnt mindenki vagy mi???
fabregas1989
2010. jan. 19. 18:14
én kizárólag csak a paradisepokeren játszom! miért te?