Sajnálatos módon leállt a szerverünk. Amilyen gyorsan csak tudtunk intézkedtünk. 10 percbe telt, mire a szervert újra tudtuk indítatni, ez amúgy rekord idő, de sajnos ez sem volt elég, hogy időben ki tudjuk tenni a jelszót.
Eléggé szerencsétlen egybeesés...
Elnézéseteket kérjük! Holnap reggel a Paradise Poker illetékesével megbeszéljük, hogy hogyan tudjuk pótolni az elmaradt freerollt.
(Most átrakni nyolc órára lehetetlen, ez nem egy ilyen gyors folyamat.)
A topicot reggelig ideiglenes lezárjuk.
Beszéltünk a Paradise Poker illetékésével, a tegnap technikai okok miatt elmaradt freeroll február elején kerül pótlásra. Ahogy megtudjuk ennek pontos dátumát a fórumban és a naptárban is közzé tesszük.
Beszéltünk a Paradise Poker illetékésével, a tegnap technikai okok miatt elmaradt freeroll február elején kerül pótlásra. Ahogy megtudjuk ennek pontos dátumát a fórumban és a naptárban is közzé tesszük.
Paradise €100 Akadémia freeroll - február 1. 20:00
Jelszó ebben a topikban 15 perccel a verseny kezdete előtt.
-
Üdv,
Egyet értek azzal hogy 15 percel előtte kapjuk meg a jelszót. De remélem nem megint ezért fog a szerver leállni, hogy épp abban az időszakban több százan probálnak majd belépni és ráfrisíteni az akademiára.
Mert nekem gyanus volt a múltkori eset is, hogy pont akkor lett szerver kimaradás. De ha én tévedek akkor elnézést. Igaz nem tudhatom mekkora a szerver kapacitásotok...
Egyet értek azzal hogy 15 percel előtte kapjuk meg a jelszót. De remélem nem megint ezért fog a szerver leállni, hogy épp abban az időszakban több százan probálnak majd belépni és ráfrisíteni az akademiára.
Szaisztok beszéltük már a múltkor is,hogy nem lenne jobb ha kiküldenétek e-mailba mert tényleg lehet,hogy a túlterheltségtől fagyott le a múltkor.
remélem most meglesz tartva nem úgy mint múltkor
remélem most meglesz tartva nem úgy mint múltkor
" Mondottam ember!! Küzdve küzdj és bízva bízzál! "
Kétszer egymásután csak nem esünk ugyanabba a verembe!!