Hát az everestes freerollokat én is kihagyom mostantól.
Viszont a Titanos freerollokon egész tűrhető mezőny verbuválódik össze, persze itt is akad 1-2 termetes hal, de azért tűrhetőek a playak.
Így van, uccsó freeroll-om volt. Csak azt mertem képzelni, hogy normális játék lesz, kicsiny közösségünk miatt. Tévedtem, előfordul.
Ez nem az általam (is) ismert (és elismert) játékosoknak szólt. (bár littlemage azért felhúzott a K2s-sel). :)
Gyerekek, hahó, nyugi! :)
Elvileg annál jobb, minél több a hal, vagy nem? Én mondjuk nem indultam, mert késtem 10 percet és az Everest kirakott, de a freerollon ne mérgelődjetek már ennyit!!!!
Ez nem az általam (is) ismert (és elismert) játékosoknak szólt. (bár littlemage azért felhúzott a K2s-sel). :)
Szerintem legközelebb legyen jelszavas (mint anno nextpokeren), és a jelszót hírlevélbe küldjétek szét 15 perccel a kezdés előtt..
Hát, nem tudom, ahol én ücsiztem, ott nem volt elmebeteg játék, igaz az első 2-3 leosztásban kaptam jáccható lapot, aztán kb, 40 perc múlva a következőt, igaz az AKs volt és kiejetettem az allinező kollégát.
Ritkán kaptam elfogadható lapot, amit kifizetek és a legkisebb stackkel FT-ig brékeltem. Ott hála a nagyobb vakoknak és a kicsit gyakrabban jövő jobb lapoknak, egészen a 4.-ig jutottam, és ott lett Game Over. :)
Gratula Polachecknek, illetve a fizetős helyre jutóknak!
Köszönöm a szervezést, én úgy érzem, hogy remek verseny volt.
egészen a 4.-ig jutottam, és ott lett Game Over. :)
Gratula Polachecknek, illetve a fizetős helyre jutóknak!
Ennyi idióta marhát még nem láttam. Grat mindegyiknek.
Ha vki nem tud komolyan venni egy versenyt, akkor ne üljön le és ne rontsa el a többiek szórakozását.
Köszönöm a szervezést, én úgy érzem, hogy remek verseny volt.