Póker Fórum Archívum > Freeroll > Magyar versenyek a PokerStars termében

Bástyaelvtárs
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. jún. 1. 20:19

Lement a májusi freeroll fieszta a ps-en, párszor beültem hogy játszok egyet de hamar elment a kedvem. Szörnyű hogy milyen arcok gyűltek össze. Gúnyolódás, beszólogatások, ha valaki bukja az allinjét nem lép le hanem húzza az időt és beírogat hogy majd megszívod te is a f**t... Bár lehet csak nekem nem volt szerencsém jobb társasághoz. De egy darabig asszem kerülöm a csak magyaroknak szóló meccseket.

balage78
Válasz Bástyaelvtárs kommentjére
2010. jún. 2. 11:20

Én mindig szenzációsan jól szórakozok a magyar pár dolcsis versenyen. Mindenki zsir profi, jobban tud mindent, és ezt ékes szavakkal közli is.
Ha meg véletlen bukik egy flipet, akkor kő kövön nem marad.
Semmi másért nem ülök be, csak röhögni, rajtunk, magyarokon....

Sziki
Válasz balage78 kommentjére
2010. jún. 12. 16:21

Aza legjobb......:D Arra lennék kiváncsi kinek mi volt eddig free-be a legjobb helyezése?

TheStig
Válasz Bástyaelvtárs kommentjére
2010. jún. 12. 16:32

Lement a májusi freeroll fieszta a ps-en, párszor beültem hogy játszok egyet de hamar elment a kedvem. Szörnyű hogy milyen arcok gyűltek össze. Gúnyolódás, beszólogatások, ha valaki bukja az allinjét nem lép le hanem húzza az időt és beírogat hogy majd megszívod te is a f**t... Bár lehet csak nekem nem volt szerencsém jobb társasághoz. De egy darabig asszem kerülöm a csak magyaroknak szóló meccseket.

kapcsold ki az observer chatet. amúgy én mindig a stat ablakra váltok egyből mindenütt. nem vagyok kiváncsi a chatre

TheStig
Válasz Sziki kommentjére
2010. jún. 12. 16:33

Aza legjobb......:D Arra lennék kiváncsi kinek mi volt eddig free-be a legjobb helyezése?

nem indulok freerollon. ha van időm, akkor nekiállok rendesen játszani! freerollon csak visszafejlődsz. az a 20 cent amit ott nyerhetsz meg ...

balage78
Válasz TheStig kommentjére
2010. jún. 12. 20:36

ja, nem a freeroll, az nyilván nem komoly játék, hanem az esti sokkal komolyabb tét, 1-3 dolcsi ;-)

titcar
Válasz balage78 kommentjére
2010. jún. 12. 20:57

a reloados promós turbo takedown sat freeroll elég +ev amugy :) (~2400$ a prizepool végülis)

Sziki
Válasz titcar kommentjére
2010. júl. 17. 21:16

Még tavasszal volt az az 1000$ garantált csak magyaroknak a starson és abból inditottam egy uj bankrollt, szóval véleményem szerint csak erre jó a freeroll...

izé
Válasz Sziki kommentjére
2010. júl. 17. 23:00

Még tavasszal volt az az 1000$ garantált csak magyaroknak a starson és abból inditottam egy uj bankrollt, szóval véleményem szerint csak erre jó a freeroll...

Az még mindig megvan de már csak 500$ a nyereményalap!

SipKa
Válasz Sziki kommentjére
2010. júl. 17. 23:28

márciusban volt minden nap 1030$-os freeroll... én még február elején 500$-oson lettem 4. 20.5$-ral abból lett mostanra szvsz elég szép BR

Élő ügyfélszolgálat