Póker Fórum Archívum > Freeroll > NextPoker privát $200 freeroll sorozat - 2008 január

Dom
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jan. 15. 22:24

Én meg KK-val futottam AA-ba allin.. Előtte nem sokkal szintén AA-ba futottam, azt is buktam.

Nos, bukovári volt.. Majd next time...

psycho
Válasz Dom kommentjére
2008. jan. 15. 22:41

Na finished en is..Asszem 12edik lettem, tehát utolsó előtti akit nem dijaznak..De legalább kaptam pontot, ha minden igaz..Majd legközelebb

Slash
Válasz psycho kommentjére
2008. jan. 15. 22:45

Én már azt sem tudom sírjak e vagy nevessek

99

Flop: 844, allin kerülök egy nálam kisebb stackkel rendelkező játékossal, nála AA (mi más is lehetne ilyenkor:D)

Turn: 9

River: A

Slashhez méltó parti:D

Kieső partim, 11en vagyunk 10től fizet
AJ preflop allin, AT fogad

Flop ELSŐ lapja: T...

Slashez méltó parti:D

psycho
Válasz Slash kommentjére
2008. jan. 15. 22:50

Szerintem mindketten viszonylag jól játszottunk, bár én a végén már semmi lapokra mondtam All-int, 9J-vel játszottam A9 ellen, flopba természetesen ott volt az ász, persze turn még életbe tartotta az esélyeket egy Jvel, de utána semmi.

barnanag
2008. jan. 15. 22:54

Volt 2 outod. Ez azért nem egy életbiztosítás :)

psycho
Válasz barnanag kommentjére
2008. jan. 15. 22:57

Jogos..Volt már olyan partim, amibe 14 outom volt, és nem jött egy se..Van ilyen..

Slash
2008. jan. 15. 22:57

Szerintem mindketten viszonylag jól játszottunk, bár én a végén már semmi lapokra mondtam All-int, 9J-vel játszottam A9 ellen, flopba természetesen ott volt az ász, persze turn még életbe tartotta az esélyeket egy Jvel, de utána semmi.

Ha ez vigasztal, ellenem jött volna:D

psycho
Válasz Slash kommentjére
2008. jan. 15. 23:04

Ha ez vigasztal, ellenem jött volna:D

Majd jövő héten kedden..Addig is örüljünk, hogy legalább kapunk pontot, ha már nano nem is lesz, legalább egy pólóra még összejöhet..Egyébként meg nem lehet Freerollt nyerni, ha nincs minimális szerencséd...

buktar
Válasz buktar kommentjére
2008. jan. 15. 23:40

Ott a helyem! Cél a fődíj.

Nem vicceltem! :D

psycho
Válasz buktar kommentjére
2008. jan. 15. 23:43

Szerintem sokan láttuk, többek között én is..Gratula, remélem jövő 7en mindenki azon lesz, hogy letaszítson a "trónról"..:D

Élő ügyfélszolgálat