1 kuponja van mindenkinek? azt hittem mindegyik selejtezőn indulhat vki..ezek szerint egy lehetőség van..
no, ezt tényleg le kéne rendezni... csak egyiken indulhatok????
mert regeltem a mai omahasra, de abban a hitben, hogy meg alazhatok a többin is.
Zehy, tavaly hogy volt?
Ha csak 1 kupon van, lehet holdemeznek inkabb, abban megis nagyobb a rutinom.
neveztem a maira én is. szerintem mindegyiken lehet majd indulni. különben nagy biznic lenne eltenni az utolsóra vagy valami kisebb érdekeltségűre (pl. CET éjjeli PLO Hi/Lo-ra) a ticketet.
egy órája lehet regisztrálni és cca. 300-an vannak, szerintem 500-600-ba megáll majd.
Én majd csak a szombati cuccon tudok indulni, és igen, szeretem a kollégiumot:(
Akit így versenybe látok még: bojanika, BenkiQB, csabadeak, jomagam (xPxSxYx)
Aki még játszik,az jelezze, és persze hajráá minden akadémiás..
Nyomulok én is, de nem állok valami fényesen :( Nick: szabadif
jól indultam, aztán elbatáztam. 2500 kezdőről felmentem 3200-re elég hamar. aztán próbáltam slowplayelni egy flop sort 1 vs 1-be kijött törnön lepárosodott a board, majd riveren a szin is kijött :) álom
aztán kétszer nem jött ki a kombóm, mindig pot kontrollon voltam ezer way potokban. dobnom kellett alá-fölé str8 huzót is törnön (board T888)
Most én is meggyengültem nem kicsit..
kiestem.
semmi extra csak a szokásos.
flopot szettel toltam be, 4500-as pot, emberem callolt over KK-val, river K.
jól indultam, aztán elbatáztam. 2500 kezdőről felmentem 3200-re elég hamar. aztán próbáltam slowplayelni egy flop sort 1 vs 1-be kijött törnön lepárosodott a board, majd riveren a szin is kijött :) álom
aztán kétszer nem jött ki a kombóm, mindig pot kontrollon voltam ezer way potokban. dobnom kellett alá-fölé str8 huzót is törnön (board T888)