Sikerült kiesnem...
KK-val tettem be a pénzem, A7o fogadta és a 7-eshez lejött a sor...
Pedig majdnem meglett a step2 ticket is :(
Titcar, most már nyerd meg!
Igen az AQ nem volt rossz :)
Még egy picit szurkolok neked, aztán elteszem magam holnpra (vagyis mára :))
na tökjó 3/22 vagyok, az 1.-2. utánam beszél 2-vel ill 4-el.
ha eddig 2/22 volt, ha a CL nem lett volna az asztalnál, szétszedem őket kb. :D
(önbizalom megvan hehe :D)
á a francba kiestem 18. nak.
3K nagyvaknál figura buttonról ollézik 45K-val, nálam AQs, adom, mutat K3s ugyanaz a szín. jön neki a K. ha behuzom valami 3szoros átlaggal lettem volna 1-2. az uccsó 2 asztalon...
majd köv handben egész jó playa buttonról ollé, nálam sb-n A3. hm mondom ennek van annyi esze, hogy any2val rátolja 2 aránylag ss-re. becallolom, AQ van nála. nem sikerült elsplittelni... :( pedig turnon már flösshúzóm volt + 3 out + 6 out a splitre.
ááá :(
mondjuk azért így sem rossz, olyan 200 pár dodit hozott azért :) (432 cap lesz a döntőben és valami 51K$ a prizepool, meg egy step3 ticket)
Grat nektek!
Első asztalom teljesen kényelmes feszes volt, építgettem a stackem. Fél óra után átültettek, mindenki 5-6k-n volt, meg volt volt 2 14k-s arc, én meg ott gubbasztottam átlag stackel (2,8 k). Mindenre emeltek minden körben, és calloltak is, 85o vs KJo párharcok voltak preflop. Chipleader kiesett 20 perc múlva (16k), akkora csapkodás volt.
2k-ra lefogyva előlről emeltem AKs-el, BB-ről aktuális leader (15k) visszaemelte a fél stackem (minden körben ezt csinálta), rátoltam, call.
AKs < JJ, potty...
Kikészített az asztal, nem tudtam mit kezdeni a sok aggroval.
Első szünet előtt kiestem 320 körül.
Ma éjjeli omaha kimarad, de a többin még megpóbálok bejutni.
3K nagyvaknál figura buttonról ollézik 45K-val, nálam AQs, adom, mutat K3s ugyanaz a szín. jön neki a K. ha behuzom valami 3szoros átlaggal lettem volna 1-2. az uccsó 2 asztalon...
majd köv handben egész jó playa buttonról ollé, nálam sb-n A3. hm mondom ennek van annyi esze, hogy any2val rátolja 2 aránylag ss-re. becallolom, AQ van nála. nem sikerült elsplittelni... :( pedig turnon már flösshúzóm volt + 3 out + 6 out a splitre.
mondjuk azért így sem rossz, olyan 200 pár dodit hozott azért :) (432 cap lesz a döntőben és valami 51K$ a prizepool, meg egy step3 ticket)
Grat sracok :)
ticket jar erte, plusz leosztotta titcar a final verseny összdíjazását/résztvevők számával.
Nemsokára kezdődik még egy selejtező, erre benevezek én is a ticketekért.
sok sikert mindenkinek!
Most vettem észre, hogy a múltkori 51. helyemért kaptam egy step2 ticketet is, pedig ez nincs fent a honlapon. Tök jó! :)