Pokerstars freeroll ma este 19:00
Akinek van kedve egy kis freerollra:
Pokerstars Lobby Events/EPT/EPTlive - 500$ freeroll
A jelszó: nelson1801
Köszi!!
Egy kérdés! Én még sosem játszottam itt és azt szeretném kérdezni, hogy mi a feltétele az indulásnak és, ha nyerek pénzt mi a feltétele annak, hogy ki tudjam utalni a bankszámlámra??
Egy kérdés! Én még sosem játszottam itt és azt szeretném kérdezni, hogy mi a feltétele az indulásnak és, ha nyerek pénzt mi a feltétele annak, hogy ki tudjam utalni a bankszámlámra??
Bocs, hogy értetlenkedek, de az sem baj, hopgy én még nem fizettem be ide? Akkor is kiutalhatom a pénzt?
Bocs, hogy értetlenkedek, de az sem baj, hopgy én még nem fizettem be ide? Akkor is kiutalhatom a pénzt? Sorry, ha felk**tam a fejed!!
Rengetek terem van (sőt), ahol befizetés nélkül is ki lehet utalni, hidd el!:)
például?mert én sem tudok egyről sem
Tiibii én teljesen komolyan válaszoltam kérdésedre... Semmi idegesitő nincsen benne. Számunkra ez persze triviális, de egy kezdőnek nem.
Kérek mindenkit, hogy új fórumtársainkat segítsük.
Akinek pedig unalmas a kérdés mert 1000-re tatték fel, az új fórumtárs kiosztása helyett inkább ne válaszoljon rá...
Az Akadémia fóruma eddig minden ilyentől mentes volt, nyilván az egyre nagyobb közönség hatására ezt nehezebb lesz megvalósítani, de meggyőződésem, hogy ha mindenki példát mutat és tiszteli egymást ez minden további nélkül így is maradhat .....
Na kik vesznek részt a versenyen? Csak hogy ne legyek ennyire offtopic :-)
Húú bazze...majdnem elvéreztem már az elején AAval kisvakból. Dealer emel 180ig én reraise 450. Ő all-in. Nála QQ jött is flopra a harmadik dáma de a river az A volt :D