Póker Fórum Archívum > Freeroll > Privát freeroll bajnokság szervezése

sn4ke
2008. jan. 5. 20:41

Privát freeroll bajnokság szervezése

freeroll bajnokságot szeretnék szervezni a barátaimnak az egyik pókerteremben a következő módon: összeszedném mindekitől a beugrót és az egyeztetett időpontban menne a 0 buyines, 0 nyerhető összegű tournament. aztán természetesen a győztes(ek) megkapnák az összeszedett pénzből a megfelelő összeget. tehát nem a terembe feltöltött pénzekkel játszanánk (többen nem is töltenének fel emiatt) hanem kápé.
azt szeretném kérdezni azoktól az emberkéktől akik jártasak erre-arra, hogy van-e lehetőség ilyesmire valamelyik online teremben? vagy jól gondolom, hogy csak bizonyos induló összeg (és persze a plusz ami nem a nyereményalapba megy hanem az oldal viszi) ellenében mehet az ilyesmi?
én csak a bwinen vagyok fent és ott is úgy van erre lehetőség hogy 5$+0.50 a legkisebb beugrós privát tournament. na remélem érthetően írtam le a dolgokat ;o)

alkalmasabb ilyen bajnokság lebonyolítására egy különálló pókergame ahol lehet saját szobát nyitni?
pl texas holdem poker 3d deluxe edition vagy hasonlók?
köszi előre is a tapasztaltabb emberkék válaszát.

Skiboy
Válasz sn4ke kommentjére
2008. jan. 5. 20:48

A ParaminPoker teremben tudunk hasonlót elintézni. A verseny freeroll, vagyis az embereknek nem kell semmit befizetni, de díjalapnak feltétlen lennie kell. Vagyis az általad beszedett pénzt a nyertes játékosok a paramin számlájukra kapják meg.

sn4ke
Válasz Skiboy kommentjére
2008. jan. 5. 20:59

mondjuk ez sem rossz megoldás de persze átbeszélem a csapattal majd. ha stimm akkor számítok a segítségre amit előre is köszönök.

Skiboy
Válasz sn4ke kommentjére
2008. jan. 5. 21:05

Ok, megoldjuk

Élő ügyfélszolgálat