Póker Fórum Archívum > Freeroll > RedKings Poker $200 privát freeroll sorozat - 2008 április

mbalazs1126
Válasz 1000dollarchain kommentjére
2008. ápr. 3. 19:37

Hello. Írj fel engem is légyszíves! regisztrált nevem: mblazs1126, az akademia300 kódot használtam regkor.
köszi

straightfish
Válasz mbalazs1126 kommentjére
2008. ápr. 3. 19:44

sziasztok. na látom a srácoknak se megy, sajnos nekem se. légyszíves az illetékes dobjon meg egy belépésre jogosító tickettel. azt hiszem helyesen regeltem mégsem tudok belépni. köszönöm.

SarahRK
Válasz straightfish kommentjére
2008. ápr. 3. 20:27

sziasztok. na látom a srácoknak se megy, sajnos nekem se. légyszíves az illetékes dobjon meg egy belépésre jogosító tickettel. azt hiszem helyesen regeltem mégsem tudok belépni. köszönöm.

Mindenkinek küldtem jegyet. Regisztráljatok!

Dom
Válasz SarahRK kommentjére
2008. ápr. 3. 20:49

Hozzám nem jutott el Dome_29..

SarahRK
Válasz Dom kommentjére
2008. ápr. 3. 21:01

Hozzám nem jutott el Dome_29..

Sajnos lemaradtál a mairól, de egy hét múlva ugyanebben az időben lesz a második rész.

Dom
2008. ápr. 3. 21:04

Sajnos lemaradtál a mairól, de egy hét múlva ugyanebben az időben lesz a második rész.

Csak nem tegnap regiztem, éppen ezért, kissé zavaró..

SarahRK
Válasz Dom kommentjére
2008. ápr. 4. 12:56

Minden új játékost kérek, hogy mielőtt regisztrálna a RedKings-en, figyelmesen olvassa el itt a Pókerakadémia oldalon, a RedKings teremleírásnál található útmutatót.
Amennyiben a regisztráció nem helyesen történik, nem tudtok majd regisztrálni a freerollokon.

ajszteja
2008. ápr. 4. 16:45

Minden új játékost kérek, hogy mielőtt regisztrálna a RedKings-en, figyelmesen olvassa el itt a Pókerakadémia oldalon, a RedKings teremleírásnál található útmutatót.
Amennyiben a regisztráció nem helyesen történik, nem tudtok majd regisztrálni a freerollokon.

Szia!

Atneztem. Sztem mindent jol csinaltam. Tudok jatszani is latom a freeroll bajnoksahot is, de nem kapok egyszeruen belepot. Legyszi segits, hogy esetleg mit csinalhattam megis rosszul. A Redkingsen is ajszteja a nickem. Ha tudsz legyszi segíts nekem is. köszi
ajszteja

mikee1978
Válasz ajszteja kommentjére
2008. ápr. 7. 21:02

Helló!

Mindenképp kell kérnem jegyet vagy automatikusan megkapom?
Ha kérni kell ,akkor légyszi dobjatok meg vele! :)
mikee-1978
köszi

SarahRK
Válasz mikee1978 kommentjére
2008. ápr. 7. 22:13

Mindenképp kell kérnem jegyet vagy automatikusan megkapom?
Ha kérni kell ,akkor légyszi dobjatok meg vele! :)
mikee-1978
köszi

Adtam jegyet, regisztrálhatsz.

Élő ügyfélszolgálat