Hello. Írj fel engem is légyszíves! regisztrált nevem: mblazs1126, az akademia300 kódot használtam regkor.
köszi
sziasztok. na látom a srácoknak se megy, sajnos nekem se. légyszíves az illetékes dobjon meg egy belépésre jogosító tickettel. azt hiszem helyesen regeltem mégsem tudok belépni. köszönöm.
sziasztok. na látom a srácoknak se megy, sajnos nekem se. légyszíves az illetékes dobjon meg egy belépésre jogosító tickettel. azt hiszem helyesen regeltem mégsem tudok belépni. köszönöm.
Hozzám nem jutott el Dome_29..
Hozzám nem jutott el Dome_29..
Sajnos lemaradtál a mairól, de egy hét múlva ugyanebben az időben lesz a második rész.
Minden új játékost kérek, hogy mielőtt regisztrálna a RedKings-en, figyelmesen olvassa el itt a Pókerakadémia oldalon, a RedKings teremleírásnál található útmutatót.
Amennyiben a regisztráció nem helyesen történik, nem tudtok majd regisztrálni a freerollokon.
Minden új játékost kérek, hogy mielőtt regisztrálna a RedKings-en, figyelmesen olvassa el itt a Pókerakadémia oldalon, a RedKings teremleírásnál található útmutatót.
Amennyiben a regisztráció nem helyesen történik, nem tudtok majd regisztrálni a freerollokon.
Helló!
Mindenképp kell kérnem jegyet vagy automatikusan megkapom?
Ha kérni kell ,akkor légyszi dobjatok meg vele! :)
mikee-1978
köszi
Mindenképp kell kérnem jegyet vagy automatikusan megkapom?
Ha kérni kell ,akkor légyszi dobjatok meg vele! :)
mikee-1978
köszi