Sziasztok,
Itt vannak a PT adataim közel 20e leosztás után. Azoknak a véleményémét kérdezném első sorban akik fullringen játszanak mert én is azon játszom ált. 4-4-5 asztalon.
Előre is köszi
Hát ebből nem sok látszik...megpróbálom kinagyítani kicsit jobban
Nem jön össze úgyhogy inkább kiírom:
VPIP: 22.18
VPIP from SB:38.00
Folded SB to steal: 78,21
Folded BB to steal: 65.91
Att. To steal blinds: 20.28
Won $ WSF %: 31.56
BB/100 Hands: 1.92
Went to SD:26.58
Won at SD :49.61
PF raise: 7.75
PF AF: 0.47
FLOP AF: 1.79
TURN AF: 1.61
RIVER AF: 1.90
Total AF: 0.84
Nah...remélem így már jó lesz
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat remélem sokat tanulok belőlük:)
Szerintem rossz helyre raktad a statjaidat...
nem láttam a topikot...
szerintem te is meglehetősen passzív vagy, af 2 felett ideális...
talán a VPIP is túl magas szerintem, NL10? szerintem 20% jobb lenne.
valami ilyesmire emlékszem legalábbis fullringes statokról.
legfőképp a flopon kellene többet emelned, aztán turnon is egy kicsivel. rivernél már csak egy hangyányit:)
Röviden összefoglalva szerintem túlságosan loose-passzív.
VPIP elég magas egy full ring asztalra. Ehhez képest a PFR elég kevés, de amúgy nem rossz. Az agresszió faktor minden utcán alacsony, főleg a flopon és turnön.
Mekkora asztalok ezek és melyik teremben?
Röviden összefoglalva szerintem túlságosan loose-passzív.
VPIP elég magas egy full ring asztalra. Ehhez képest a PFR elég kevés, de amúgy nem rossz. Az agresszió faktor minden utcán alacsony, főleg a flopon és turnön.
Mekkora asztalok ezek és melyik teremben?
kiserletezz az agresszió minden változatával szerintem:) emelj marginális lapokkal, én mostanában a way ahead/way behind szitukat pl. nagyon agresszíven játsszom meg, ha sejtem hogy van fold equitym.
de sajnos túl sok konkrét tanácsot nem tudok adni, talán semiblöffölj sokkal többet.
kiserletezz az agresszió minden változatával szerintem:) emelj marginális lapokkal, én mostanában a way ahead/way behind szitukat pl. nagyon agresszíven játsszom meg, ha sejtem hogy van fold equitym.
de sajnos túl sok konkrét tanácsot nem tudok adni, talán semiblöffölj sokkal többet.
ebben a topikban (ahol te is hozzászoltál) az én hozzászólásomnál találsz egy linket, az elég jó cikk pont erről:
https://poker-akademia.com/vBulletin/showthread.php?t=2419