Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > 21 évesen belekezdeni a pókerba?

misirulez
Válasz yolofish kommentjére
2014. nov. 5. 12:19

Ha jól értem 9 hónap alatt kéne eljutnod egy olyan szintre ahol atombiztosan ki tudsz venni minden hónapban 170$-t?

Ha tényleg csak ezen múlik nyugodtan vágj bele, megfelelő szorgalommal biztosan menni fog.

mostenjovok
2014. nov. 5. 13:04

Én egy kis teremben játszom, és rakebackkel még a legrosszabb hónapban is megvan a havi 300-400 dollár úgy, hogy abszolút nem tartom magam jó pókeresnek, oktatóvideót legfeljebb 3-at láttam életemben. Ha betanulsz egy ABC pókert, alacsonyabb szinteken simán ki lehet venni havi 200at, aztán ahogy fejlődsz, lesz az több is
És ahogy más is írta már előttem, a pokerstarst felejtsd el

tikka_masala
2014. nov. 5. 13:08

Nagyjából olyan $100-al tudnék kezdeni, az nagyon kevés?
Én is a BGF PSZK-t néztem, de gazdálkodás és menedzsmentet, esetleg pénzügy és számvitel. A gazdaságinformatika sokkal inkább informatika, vagyis néztem állásajánlatokat és mindenhol elvárás volt a programozás, nekem pedig az abszolút, de nem fekszik. pedig már 2-szer is belekezdtem.
Itt helyben csak gyári munkára van lehetőség, teljesen mindegy milyen szakmád van (több ismerősöm is már gyárban melózik pedig mindegyiknek van szakmája), a fizetés pedig pocsék. 80 ezer Ft, 3 műszak, túlórával, ha minden hétvégén bejársz talán megkapod a 100 ezer Ft-ot. Ha pedig gyári munkát sem kapsz akkor közmunka maradt. Külföldre is tőke kel, illetve megfelelő nyelvtudás (én pont most tanulom az angolt, illetve majd a németbe is belekezdek valamikor).

Pénzügy-számvitelt tudom ajánlani, ráadásul 1 pillanat alatt találsz munkát. Angolra feküdj rá, és akkor simán tudsz multinál kezdeni bruttó 300zal, jó légkör, nincs túlóra (záráskor van néhány nap, de azt is lecsúsztathatod) aztán a többi rajtad múlik, hogy meddig viszed.

Ollie
2014. nov. 5. 13:39

Nagyjából olyan $100-al tudnék kezdeni, az nagyon kevés?
Én is a BGF PSZK-t néztem, de gazdálkodás és menedzsmentet, esetleg pénzügy és számvitel. A gazdaságinformatika sokkal inkább informatika, vagyis néztem állásajánlatokat és mindenhol elvárás volt a programozás, nekem pedig az abszolút, de nem fekszik. pedig már 2-szer is belekezdtem.
Itt helyben csak gyári munkára van lehetőség, teljesen mindegy milyen szakmád van (több ismerősöm is már gyárban melózik pedig mindegyiknek van szakmája), a fizetés pedig pocsék. 80 ezer Ft, 3 műszak, túlórával, ha minden hétvégén bejársz talán megkapod a 100 ezer Ft-ot. Ha pedig gyári munkát sem kapsz akkor közmunka maradt. Külföldre is tőke kel, illetve megfelelő nyelvtudás (én pont most tanulom az angolt, illetve majd a németbe is belekezdek valamikor).

pénzügy számvitel+1

de spec én nem ajánlom 21 évesként, ha azt se tudod érdekel e a pénzügy.
Pszk-n könnyű bejutni, de végigcsinálni tapasztalataim alapján az egyik legnehezebb gazdasági sulikhoz képest, főleg ha nem is érdekel. Ha meg a 3 és féléves sulit elvégzed mjuk 4 és fél év alatt akk 26 évesen ott állsz, h van egy BSC diplomád ami kb egyenlő a 0-val, + semmi szakmai tapasztalat, ami annyira nem ****a.
Állást könnyű találni utána, de tényleg cs akkor van értelme belekezdened, ha érdekel, mert az eddigi hozzászólásaidból nekem az jött le(lehet tévesen), hogy 1-2 év múlva otthagyod mert nem megy az analízis, pénzügy, számvitel, stat.

ha jó állást akarsz ezen a területen akkor a programozást a mai világban nem úszod meg.

szerintem kezdj bele a pokerbe, tanulj, majd szerezz valakit aki segít neked. +csinálj mellette egy olyan sulit ami tényleg érdekel, mert máshogy soha nem végzed el

Élő ügyfélszolgálat