888 poker
Sziasztok !
Tegnap elég fura dolgot tapasztaltam a 888 póker teremeben. Több asztalon játszottam, 6- 7 asztal futott egyszerre fedésben. Arra lettem figyelmes, hogy az egyik tournamenten már rég kaptam lapot.Az asztalon rámentem a terem ikonjára , és ott azt mutatta, hogy ott van a az MTT, rákatintva se nyílt meg az asztal, a lobbyból is próbáltam negnyítni, de nem engedte, a többi asztal müködött. Próbáltam a poker termet újraindítani, és a gépet is ,de úgyan úgy nem engedte megnyítni azt az egy asztalt. Majd amikor a kérdéses asztalon a vakok megettek, akkor az időrendben utána nyitott asztalt blokkolta le.
Eddig még ilyet soha nem tapasztaltam. Ha valaki tapasztalt már ilyet és tudja a megoldást, azt megköszönném, de bízom benne, hogy többször nem lesz ilyen...
Sok szerencsét az asztaloknál !!!!
ha jól tudom csak maximum 6 asztal lehet megnyitva egyszerre (legalábbis régebben cash gameben így volt)
Örülj,hogy játszhatsz mert elméletileg ki vagyunk tiltva a teremből :)
így van egyszerre csak max 6 asztalon tudsz játszani, lehet, hogy az volt a gond, hogy már 6 asztal futott!
Sziasztok !
Ma elkezdtem volna játszani ,már az első asztalnál ugyan ezt csinálja mint tegnap..