A pókeren túl!
Sziasztok!
A kérdések egy hobbi pókeres kérdései, örömmel veszek minden megnyilvánulást!
Kompetens személyektől kérdezném, hogy mennyi ideig élvezi egy profi pókeres a játékot?
Sokaktól hallom mostanában, hogy be akarják fejezni és nem tudom mi az oka, ha nyerő játékosok?
Ki hogyan látja a jövőjét a pókerben és tudtok-e valami receptet arra, hogy hogyan belekezdeni, ha szeretnék félprofinak állni?
Ja és mi van akkor, ha ügyesebb vagyok CG-ben, de nem vonz annyira, mint az MTT-k világa?
Köszönöm a válaszokat!
Ja és mi van akkor, ha ügyesebb vagyok CG-ben, de nem vonz annyira, mint az MTT-k világa?
Asszem Barry Greenstein mondta, hogy nem szereti a pokert, csak a penzert csinalja. Én azt jatszanam, amiben jobb vagyok, meg ha nem is kedvelem annyira. :)
Asszem Barry Greenstein mondta, hogy nem szereti a pokert, csak a penzert csinalja. Én azt jatszanam, amiben jobb vagyok, meg ha nem is kedvelem annyira. :)
Hát nem akartok nekem segíteni:) Érdekes, hogy a többi kérdésre senki nem válaszolt, érdekelne ki meddig élvezte(élvezi) a játékot...
Az a baj a legtöbb kérdéssel, hogy nehéz rá pár szóban vagy konkrétan válaszolni. Pontosabban a legtöbb kérdésre nem is tudom milyen választ vársz. Minden ember más. Nem tudom mivel leszel előrébb ha valaki beírja, hogy 2-4-x évig élvezte pl a játékot? Ráadásul nem is hiszem, hogy könnyű így időintervallumot adni ennek.
Vagy pl ez:
"Sokaktól hallom mostanában, hogy be akarják fejezni és nem tudom mi az oka, ha nyerő játékosok? "
Ennek is ezer oka lehet, a megunás, rosszabb eredmények, egyéb bevételi forrás, ami miatt már nem lesz szüksége a pókerre, a póker helyzete stb stb.
Meg mi a recept? Ha ez ilyen egyszerű lenne :)
Bár végülis van rá egy rövid recept, tanulj és játssz!
Ez az egész tök értelmetlen, ha nem tudjuk a háttered. Ha nincs az életben semmi lehetőséged, csak valami fogyatékos meló 40 éven át - ami semmi karrierlehetőséggel nem kecsegtet - akkor nyilván inkább pókerezz ha legalább ugyanannyit keresel.
Amúgy meg építsd a karriered, és mint írtad, álljál félprofinak, magyarul "másodállásban" (hobbiból) nyeregetsz. Tanulsz, játszol aztán majd kialakul, hogy megmarad zsebpénzt adó hobbinak, vagy sem.
Esetleg motivációs gondjaid vannak? Segítek!
Nem lesz belőled se semmi, mint az ittlévő mikrosok 99%-ból, mert itt csajoskodsz, ahelyett hogy fejlődnél napról-napra. Hány minőségi videót jegyzeteltél ki alaposan? Hány handet szoktál alaposan kielemezni naponta? Játék közben végiggondolsz mindent az openrangetől a végéig? Elkezdtél dolgozni egy standard gameplanen, végiggondolva a leggyakoribb boardokat aggroként/védekezőként, az összes pozira lebontva? Hány szitu EV-jét számoltad ki eddig? Hány boardot elemeztél Flopzillával?
Látod, ezért nem fogsz soha rendes pénzt keresni! Jó munkát és GL!
Tele van az oldal blogokkal, és topicokkal, amik között sok játékos pályája érdekes lehet számodra. Az szinte biztos, hogy azokban több infót fogsz megtudni.
Az a baj, hogy ezekre a kérdésekre nincs konkrét válasz, vagy + és -. Mindenkinek más a háttere, mások a lehetőségei, mások a képességei/hiányosságai stb. Ezekre talán akkor kaphatsz valóban hasznos választ, ha valaki leírja a teljes útját, helyzetét...
Ezt meg ha valaki egyáltalán le akarja írni, az inkább egy blogban fogja megtenni, vagy a saját topicjában fejti ki.
Amúgy remélem nem tűnik arrogánsnak a válaszom. De ezekben a kérdésekben nem alapozhatsz néhány válaszra. Ráadásul elég sok topic indult mostanában már ilyen "megéri-e?" témában.
Csinálni kell, tanulni, fejlődni, játszani, aztán majd kiforrja magát, hogy mennyire fogod komolyan venni a dolgot, illetve milyen tétekig jutsz!
Ha nincs az életben semmi lehetőséged, csak valami fogyatékos meló 40 éven át - ami semmi karrierlehetőséggel nem kecsegtet - akkor nyilván inkább pókerezz ha legalább ugyanannyit keresel.
Amúgy meg építsd a karriered, és mint írtad, álljál félprofinak, magyarul "másodállásban" (hobbiból) nyeregetsz. Tanulsz, játszol aztán majd kialakul, hogy megmarad zsebpénzt adó hobbinak, vagy sem.
Esetleg motivációs gondjaid vannak? Segítek!
Nem lesz belőled se semmi, mint az ittlévő mikrosok 99%-ból, mert itt csajoskodsz, ahelyett hogy fejlődnél napról-napra. Hány minőségi videót jegyzeteltél ki alaposan? Hány handet szoktál alaposan kielemezni naponta? Játék közben végiggondolsz mindent az openrangetől a végéig? Elkezdtél dolgozni egy standard gameplanen, végiggondolva a leggyakoribb boardokat aggroként/védekezőként, az összes pozira lebontva? Hány szitu EV-jét számoltad ki eddig? Hány boardot elemeztél Flopzillával?
Látod, ezért nem fogsz soha rendes pénzt keresni! Jó munkát és GL!
Tele van az oldal blogokkal, és topicokkal, amik között sok játékos pályája érdekes lehet számodra. Az szinte biztos, hogy azokban több infót fogsz megtudni.
Az a baj, hogy ezekre a kérdésekre nincs konkrét válasz, vagy + és -. Mindenkinek más a háttere, mások a lehetőségei, mások a képességei/hiányosságai stb. Ezekre talán akkor kaphatsz valóban hasznos választ, ha valaki leírja a teljes útját, helyzetét...
Ezt meg ha valaki egyáltalán le akarja írni, az inkább egy blogban fogja megtenni, vagy a saját topicjában fejti ki.
Amúgy remélem nem tűnik arrogánsnak a válaszom. De ezekben a kérdésekben nem alapozhatsz néhány válaszra. Ráadásul elég sok topic indult mostanában már ilyen "megéri-e?" témában.
Csinálni kell, tanulni, fejlődni, játszani, aztán majd kiforrja magát, hogy mennyire fogod komolyan venni a dolgot, illetve milyen tétekig jutsz!