A profik játék közben is note-olnak?
Azokra a játékosokra célzok akik egyszerre akár 20-30 asztalon is játszanak, magas limiten és pl. 6 fős asztaloknál?
Kezdőknek érdemes note-al foglalkozni vagy csak később foglalkozzak vele?
Azokra a játékosokra célzok akik egyszerre akár 20-30 asztalon is játszanak, magas limiten és pl. 6 fős asztaloknál?
Azokra a játékosokra célzok akik egyszerre akár 20-30 asztalon is játszanak
Szerintem is jobb session után, nyugiban.
magas limit 20-30 6max asztal gondolom nem cashgamről van szó:D
van aki igen, van aki nem... de szerintem csak akkor van értelme noteolni, ha új az ellenfél, később már elég infót gyűjt be a HM, na meg egy messziről virító fisht felesleges noteolni, lehet hogy aznap játszol vele utoljára :D
Sztem aki 20-30 asztalon tolja az biztos mtsng-get tol, oda meg nem hiszem h sok note kellene, mert mar kb fejbol lehet tudni az ellenfel tendenciait.Ha meg nem is lehetne tudni, akkor sem hiszem h olyan sok asztal mellett van ido noteokat olvasgatni, de maga a noteloas az nem annyira fontos sztem. kis halozatban cg-zem es mar ismerek mindenkit fejbol,de ennek ellenere szoktam noteolgatni,de nem surun nezem.ha meg ps en jatszol barmilyen mas jatekot mint mtsng, akkor sztem hasznos a note.
van aki igen, van aki nem... de szerintem csak akkor van értelme noteolni, ha új az ellenfél, később már elég infót gyűjt be a HM, na meg egy messziről virító fisht felesleges noteolni, lehet hogy aznap játszol vele utoljára :D
a visszatérő fishekről meg hasznosabb a note mint a regekről, mert fisheken nagyobb edge-t tudsz kialakítani