AA vs 44
Nincs HH-m (hála a rohadék pacificnek), de leírom a szitut.
AA -val emelek korai pozból 5 BB-t. Egy arc lecallol BB-ről, flop totál dry. Asszem 9T4 rainbow. Pozícióm volt rajta. Flop kapásból beledonkol pot méretűt... (persze 44 volt nála, mint már a topicomban is írtam). De a coachok is azt mondták, hogy a donkbetek sokszor blöffök vagy top párok. Én visszaemeltem, és viszlát beülő. El nem dobhatom, mert akkor mivel játszanék.
Mit léptetek volna a donkbetjére?
Standard reraise, standar reload, mi mást csinálhatsz NL10en? Értelmesebbje ellen szóba jöhet a fold :\ bár ez az esetek 5%-a.
Ilyenkor,nem árt egy HUD:) vagy valami előzőleges read...
Standard reraise, standar reload, mi mást csinálhatsz NL10en? Értelmesebbje ellen szóba jöhet a fold :\ bár ez az esetek 5%-a.
Ilyenkor,nem árt egy HUD:) vagy valami előzőleges read...
NL10-en akármikor odaadom ilyen helyzetben a beülőmet.
de a hud megmondta volna,hogy flopon 0%ban donk betel és 0.1es flop agr. factora van :) pl akkor könnyebb elengedni az ilyet :)
de a hud megmondta volna,hogy flopon 0%ban donk betel és 0.1es flop agr. factora van :) pl akkor könnyebb elengedni az ilyet :)
Mi számít donkbetnek?
néha játszanak donkbet/push-t, ez nagyon nagy százalékban set, mondjuk azért NL10-en akkor sem dobnám el... bár ez fullring... ott azért könnyebb elengedni az ilyet, ha valakinek kényszere van rá.
néha játszanak donkbet/push-t, ez nagyon nagy százalékban set, mondjuk azért NL10-en akkor sem dobnám el... bár ez fullring... ott azért könnyebb elengedni az ilyet, ha valakinek kényszere van rá.