Chryss85
2008. aug. 14. 1:33

AA vs 44

Nincs HH-m (hála a rohadék pacificnek), de leírom a szitut.

AA -val emelek korai pozból 5 BB-t. Egy arc lecallol BB-ről, flop totál dry. Asszem 9T4 rainbow. Pozícióm volt rajta. Flop kapásból beledonkol pot méretűt... (persze 44 volt nála, mint már a topicomban is írtam). De a coachok is azt mondták, hogy a donkbetek sokszor blöffök vagy top párok. Én visszaemeltem, és viszlát beülő. El nem dobhatom, mert akkor mivel játszanék.

Mit léptetek volna a donkbetjére?

bravesoul
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. aug. 14. 1:42

Standard reraise, standar reload, mi mást csinálhatsz NL10en? Értelmesebbje ellen szóba jöhet a fold :\ bár ez az esetek 5%-a.

Ilyenkor,nem árt egy HUD:) vagy valami előzőleges read...

Chryss85
Válasz bravesoul kommentjére
2008. aug. 14. 1:49

Standard reraise, standar reload, mi mást csinálhatsz NL10en? Értelmesebbje ellen szóba jöhet a fold :\ bár ez az esetek 5%-a.

Ilyenkor,nem árt egy HUD:) vagy valami előzőleges read...

Na ezaz, mi mást csinálhatnék NL10-en. Vagy cooler, vagy mák. És nem tudom feldolgozni. És senkivel sem tudom megbeszélni igazából. Nem fejlődök, max visszafelé

HUD.. Igen jól jönne. De ha egy handgrabbert sem tudok szerezni ehhez a rohadt pacihoz, nem megy a hud. Meg a hud sem mondta volna meg, hogy setje van...
És ez a nagy bajom, hogy lenyomtam ~15k handet pacin úgy, hogy egyetlen HH-m sincs meg. Még csak a sessionoket sem tudom átnézni. Totál felesleges játszanom. De mostmár nem hagyom bent azt a rohadt bónuszt sem. Ha kézen állva is de kijátszom

Slash
2008. aug. 14. 1:52

NL10-en akármikor odaadom ilyen helyzetben a beülőmet.

bravesoul
2008. aug. 14. 1:57

de a hud megmondta volna,hogy flopon 0%ban donk betel és 0.1es flop agr. factora van :) pl akkor könnyebb elengedni az ilyet :)

wilddrew
Válasz bravesoul kommentjére
2008. aug. 14. 2:01

de a hud megmondta volna,hogy flopon 0%ban donk betel és 0.1es flop agr. factora van :) pl akkor könnyebb elengedni az ilyet :)

Mi számít donkbetnek?

Chryss85
Válasz wilddrew kommentjére
2008. aug. 14. 2:02

Mi számít donkbetnek?

Hogy beleemel oop a preflop emelőbe

peterpanic
2008. aug. 14. 3:36

néha játszanak donkbet/push-t, ez nagyon nagy százalékban set, mondjuk azért NL10-en akkor sem dobnám el... bár ez fullring... ott azért könnyebb elengedni az ilyet, ha valakinek kényszere van rá.

Chryss85
Válasz peterpanic kommentjére
2008. aug. 14. 3:47

néha játszanak donkbet/push-t, ez nagyon nagy százalékban set, mondjuk azért NL10-en akkor sem dobnám el... bár ez fullring... ott azért könnyebb elengedni az ilyet, ha valakinek kényszere van rá.

Igazad (igazatok van). Fordított helyzetben ők is tönkremennének szvsz.
Majd máskor visszajön

Élő ügyfélszolgálat