Oké ! Különben úgy csinálom ahogy mondtad. Videózok, játékzsetonban játszom, olvasgatok főleg itt. Szótárazok is elég sokszor, mert sok az póker szakkifejezés. Nem is olyan egyszerű játék ez, de kezdek megbarátkozni vele. A pókeres oldalakkal is lassan ismerkedem, mindig olvasok valamit róluk és egyre jobban megragadnak a dolgok. Csak még nem mertem regisztrálni, mert még nem világos minden, bár lehet hogy nem is lesz világos minden egy oldal használatával kapcsolatban amíg be nem regisztrálok és nem kezdek el ismerkedni vele.
remélem a csajozáshoz is igy állsz hozzá
(bocs a trollkodasert
playmoneyt célszerű elfelejteni... miután olvasgattál már cikkeket, néztél videókat, azután a legkisebb limiten elkezdheted már a játékot, eleinte 1 vagy 2 asztalon, próbálod a videókban látottakat megérteni, beépíteni a játékodba. eleinte sokkal több időt kell fordítani a tanulásra, mint a játékra. aztán ezekre lehet majd építkezni, majd adja magát.
Szerintem azért (ha még nem játszottál neten) tolj le 20-30 freeroll versenyt (ezek ingyenes versenyek, kicsi megnyerhető pénzzel). Csak, hogy szokd a dolgokat.
40-50$ elég kell, hogy legyen NL2-re (0,01/0,02 vakos készpénzes játék), de úgy készülj rá, hogy az elején könnyen elbukhatod.
GL
Ezekre a freeroll versenyekre akkor is jelentkezhetek, ha nem vagyok beregisztrálva egy pókeres oldalon sem ?
A pokerstars-on olvastam a freeroll versenyeikről.
PokerStars.com – Magyar promóció
Nekem úgy tűnik előtte regisztrálnom kell és talán valamennyi pénzt be is fizetni és csak azután játszhatok. Vagy csak elég regisztrálni ?
Ezekre a freeroll versenyekre akkor is jelentkezhetek, ha nem vagyok beregisztrálva egy pókeres oldalon sem ?
A pokerstars-on olvastam a freeroll versenyeikről.
PokerStars.com – Magyar promóció
Nekem úgy tűnik előtte regisztrálnom kell és talán valamennyi pénzt be is fizetni és csak azután játszhatok. Vagy csak elég regisztrálni ?