1 perce távozott a NAV az üzletemből! WTF!!!! Éljen,éljen! Off course egy kis apróra számíthatok:-P
Pár napja láttam, ahogy egy nagydarab magas jól szituált srác egy jó, (de nem luxusmárka) autóval megállt egy 2sávos mellék utca jobboldali sávjában, elakadásjelzővel, amíg kipakolt pár dobozt az autójából egy másik autóba. Arra jött egy rendőrautó miközben pakolt, és szemmel láthatóan, a srácban az ütő megállt (bár nem tudom mi volt a dobozokban), testtartása meghunyászkodó lett, intett bólogatott a rendőrautóban a rendőrök felé jelezve,hogy mindjárt megy, csak kipakol. Mivaaaaan??!!! Miért kell egyből becsicskulni, mert arra jött egy rendőr autó?
Lehet én tanultam rossz kreszt, de a vészvillogó tudtommal nem tesz szabályossá egy szabálytalan parkolást, ha pedig a delikvens szabályosan parkol szintén nincs szükség vészvillogóra. Ilyenformán két dologra tudok következtetni:
- Hősünk szabálytalanul parkolt s ennek tudatában volt.
- Hősünk szabályosan parkolt, de ő szabálytalannak hitte.
Szabálytalanság esetén meg általában minimum szóbeli feddést, de inkább bírságot szokás kapni, szóval hősünk nagyon helyesen tette, hogy "becsicskult" s remélhetőleg a jövőben képes lesz elsajátítani a közlekedési szabályokat s be is fogja őket tartani.
A lényeg itt az lett volna,hogy tudta magáról,hogy valami szokatlant csinál, jött egy rendőrautó, és jújj, nehogy valami baj legyen inkább becsicskulok. Ez a hozzáállás lehet,hogy csak nekem furcsa, de nekem ez szánalom.
A lényeg itt az lett volna,hogy tudta magáról,hogy valami szokatlant csinál, jött egy rendőrautó, és jújj, nehogy valami baj legyen inkább becsicskulok. Ez a hozzáállás lehet,hogy csak nekem furcsa, de nekem ez szánalom.
"Ez egy olyan utca, ahol mind a két oldalon sorban parkolnak az autók, és a két sáv így is járható. Azzal,hogy megállt pakolni a jobb oldali sávban, nem akadályozott senkit, ki lehetett kerülni."
A kikerülés lehetősége nem teszi szabályossá a parkolást. Lehet nem értem a helyzetet amiről beszélsz, de ha mind a két oldalon parkolnak, ha jól értem a parkoló autók mellett állt meg. Hiába lehet kikerülni már ez önmagában szabálytalan.
Egyébként te gondolom elkezdesz hőzöngeni azonnal, de minimum kihívóan viselkedsz ha meglátsz egy rendőrt mert annyira bátor vagy.
Múltkor én nemhogy becsicskultam, hanem egyenesen úgy viselkedtem, mint egy moron. Hajnalban jöttem haza, természetesen totál részegen az út közepén dülöngélve, amikor megállított két rendőr. Nyilván fogalmam sem volt, hogy miért, igazoltatás blabla, erre benyögöm nekik, hogy vigyázat, drog van nálam. Gyorsan megmotoztak, nem találtak semmit, és megúsztam egy ejnye-bejnyével. Még jó, hogy nem vittek bé.
"Ez egy olyan utca, ahol mind a két oldalon sorban parkolnak az autók, és a két sáv így is járható. Azzal,hogy megállt pakolni a jobb oldali sávban, nem akadályozott senkit, ki lehetett kerülni."
A kikerülés lehetősége nem teszi szabályossá a parkolást. Lehet nem értem a helyzetet amiről beszélsz, de ha mind a két oldalon parkolnak, ha jól értem a parkoló autók mellett állt meg. Hiába lehet kikerülni már ez önmagában szabálytalan.
Egyébként te gondolom elkezdesz hőzöngeni azonnal, de minimum kihívóan viselkedsz ha meglátsz egy rendőrt mert annyira bátor vagy.
Kösz a segítséget, lecso!