Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > All in ev vs real ev differencia rekord

darklol
2008. nov. 23. 23:56

All in ev vs real ev differencia rekord

érdekelne kinél mennyi volt beülőben egy időszakaszon belül a rekord különbség a valós nyereség és az all in ev között

azért kérdem mert nem tudom mennyire durva a mostani downswingem és szeretném megítélni mert én kb világvégének érzem:

nl 100

http://img404.imageshack.us/img404/2106/58948258mp3.jpg

darklol
Válasz darklol kommentjére
2008. nov. 23. 23:57

eh elszurtam a topic címet, természetesen real winnings akar az a real ev lenni :)

bravesoul
2008. nov. 24. 0:18

Nekem 20BI (itt lehet ,hogy 18 de az is lehet ,hogy 22 sajna szétszakadt két database:)) a rekord :) azaz difference :) azóta sikerült 12-re visszahúzni :)

de így is van 70k hand break evenem,ezért nem is értem,hogy nő a br :)

kanrich_
Válasz bravesoul kommentjére
2008. nov. 24. 1:52

18 BI már biztosan volt, de most pontosan nem emlékszem... :(

sariboxer
2008. nov. 24. 8:26

érdekelne kinél mennyi volt beülőben egy időszakaszon belül a rekord különbség a valós nyereség és az all in ev között

azért kérdem mert nem tudom mennyire durva a mostani downswingem és szeretném megítélni mert én kb világvégének érzem:

nl 100

http://img404.imageshack.us/img404/2106/58948258mp3.jpg

ebben a honapban en 1300$-ral vagyok EV alatt (ez 18K hand, foleg nl100, ugyhogy 13 BI)

(ebben raadasul a sima coolerek benne sincsenek, meg az sem, amikor az idiotat kvazi allin rakom a turnon az overparommal erthetetlenul callol, riverre leesik a drillje es az utolso 1 $-t valamiert csak akkor tesszuk be; akkor mar o a favorit)

R1per2
Válasz sariboxer kommentjére
2008. nov. 25. 5:42

Ez tényleg nagyon durva! Előre félek, amikor velem is megörténik ez, hogy fogok rá reagálni. Ma volt egy 5 beülős EV eltérés a sessiönömben 2k hand alatt, az is eléggé bosszantott.

sariboxer
Válasz R1per2 kommentjére
2008. nov. 25. 9:12

Ez tényleg nagyon durva! Előre félek, amikor velem is megörténik ez, hogy fogok rá reagálni. Ma volt egy 5 beülős EV eltérés a sessiönömben 2k hand alatt, az is eléggé bosszantott.

mivel ez mindenkivel bekovetkezik pont ez a lenyeg amit irtal, hogy te magad hogyan reagalsz ra. az igazi downswing ugyanis attol lesz, hogy a balszerencsen tul meg hulyesegbol is elszorsz egy csomo beulot.

nekem eddig nemigen sikerult, de azt kell megprobalni tudatositani magadban, hogy veszto sessionok es idoszakok meg a legjobb pokeres eleteben is viszonylag gyakran vannak, de ha ilyenkor meg meg is tobbszorozod az elvesztett penzt a sajat hulyeseged miatt, akkor azert csak magadat okolhatod

Élő ügyfélszolgálat