Sindu: De 1$-kkal játszogattam!
ev
en kb 200 000handet jatszottam eddig. es nem az hogy folyamatosan alatta. hanem az elvárt es a tenyleges egyre tagul. folyamatosan. mtt ben 300 000 zseton -
cg ben 100 beulo minusz.
az elvart kemeny plusz mindegyiken...
en kb 200 000handet jatszottam eddig. es nem az hogy folyamatosan alatta. hanem az elvárt es a tenyleges egyre tagul. folyamatosan. mtt ben 300 000 zseton -
cg ben 100 beulo minusz.
az elvart kemeny plusz mindegyiken...
azt érdemes vizsgálni,
ok de mit segit ez? latom hogy 1000 handenkent hanyszor makolnak le... de itt inkabb arrol szolna a matematika hogy idovel nullaba kellene ernie legalabbis elvileg..
ok de mit segit ez? latom hogy 1000 handenkent hanyszor makolnak le... de itt inkabb arrol szolna a matematika hogy idovel nullaba kellene ernie legalabbis elvileg..
na ennek fussunk neki megegyszer.
tehat aszondod penzt dobsz fel. 100 dobasbol mindig tobb fejet dobsz mint irast. mondjuk atlag 2 vel. dobsz 100000 et akkor mar 2000 el tobb fejet dobtal, es a matek szerint egy igy normalis?
mert szerintem nem.
...es nem az hogy folyamatosan alatta. hanem az elvárt es a tenyleges egyre tagul. folyamatosan...
Nem a Bosson játszol véletlenül?
Ott ugyanis az ellenfeled muckolja a vesztet allint, ergo csak az kerül be az EV számításba ahol te mákoltál.