Ja, a 4 leosztás között eltelt vagy 5 perc is :)
Az a call :)
No Limit Texas Hold'em Hand, 20/40, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
Az Év Thin volue bet categoriában ott a helye. :)
micsoda kezdés :)
No Limit Texas Hold'em Hand, $0.08/$0, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
Az kimaradt hogy mivel nem használok HUD-ot ezért a NOTE-jaimra hagyatkozok és az SB imád sqeezelni. Ezért volt itt a pre call :)
És én még azt hittem mekkora király vagyok :)
Megmondhatná vki hogy miért bukom el az életem 2 napja a KK-kal?
Jelen esetben is nem hiszem el hogy csak és kizárólag ez az egy kombináció lehet nála.
Dinamika alapján simán lehetett volna nála A10dd is vagy AQdd esetleg egy kibaszott QQ vagy JJ. Esküszöm még ha 1010-et mutat még akkor se basz fel ennyire!!!!
Hát nem is tudom... EP eff. 215BB deepen 4betel, majd simán lövöldözik hatalmas size-okkal... nem egy tipikus AdTd, pláne nem JJ-QQ, ezek remekül játszhatóak OOP 3bet potban is.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem szar helyzet, de például ha JJ-QQ-ra teszed, vagy AdXd-re, akkor miért nem hagyod blöffölni/rosszul vbeteleni?
Azzal, hogy visszatoltad, semmivel nem lett nehezebb helyzet neki. commited az AdXd-vel, és amivel ver, azzal simán megad, minimális ésszel JJ-QQ-t pedig dob.
Hát nem is tudom... EP eff. 215BB deepen 4betel, majd simán lövöldözik hatalmas size-okkal... nem egy tipikus AdTd, pláne nem JJ-QQ, ezek remekül játszhatóak OOP 3bet potban is.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem szar helyzet, de például ha JJ-QQ-ra teszed, vagy AdXd-re, akkor miért nem hagyod blöffölni/rosszul vbeteleni?
Azzal, hogy visszatoltad, semmivel nem lett nehezebb helyzet neki. commited az AdXd-vel, és amivel ver, azzal simán megad, minimális ésszel JJ-QQ-t pedig dob.
Ne ****** meg az a tiltető ***** isten: