Bankroll Management
Sziasztok,
Nekem az lenne a kérdésem a bankrollal kapcsolatban hogy ha 100$m van
akkor mennyi az ideális cashgame szint amin jatszhatok vagy ti mit ajánlotok,
gyakran játsztom online (heti 4x kb) de mindig ugy hogy felteszek 50$ amit
felviszek és utánna 2-3 hétre rá elfogy és utánna ujratöltök és így tovább.....
Vagy szerintetek az célravezetőbb ha felrakok 400-500 $ és abbol gazdálkodok
kisebb limiten mert ha 50$ teszek fel akkor általában 25NL en cashezem és 10$
körüli SNG ket játszom.
Előre is Köszönöm,
100 dollár pont jó kezdésnek.
Én nl10-en játszanék vele 5 dolláros beülővel. Ha 10 fölé érsz, kiszállsz és keresel másik asztalt.
Ha 200 dollárt eléred, mehet a teljes beülős játék.
NL25-re pedig akkor lépnék csak fel, ha 500 dollárt elértem. Ha 400-ig vissza bukod, vissza nl10.
NL50-re már konzervatívabban lépnék, 1500 fölött.
Egyetértek azokkal, amiket R1per2 írt. Továbbá ajánlom a bankroll menedzsment FAQ fórum topikot olvasásra és az ott olvasható dolgokat megfontolásra. :)
Köszönöm szépen mindkettőtöknek! És még annyi hogy mondjuk jatszhatok e 3 asztalon, mindegyiken 5$ al?
Köszi
szerintem az lényegtelen hogy hány asztalon játszol, ha kellően tudsz figyelni mindegyikre. Legalábbis szerintem mindegy bankroll szempontból hogy 1 asztalon játszol 3 órát (és óránként visszaállsz ugyanannyi beülőre), vagy 3 asztalon 1 órát. Persze most lehet butaságot mondtam :D
szerintem az lényegtelen hogy hány asztalon játszol, ha kellően tudsz figyelni mindegyikre. Legalábbis szerintem mindegy bankroll szempontból hogy 1 asztalon játszol 3 órát (és óránként visszaállsz ugyanannyi beülőre), vagy 3 asztalon 1 órát. Persze most lehet butaságot mondtam :D
Én is mérföldkőhöz értem, legalábbis szeretném ha itt tartanék. :)
A helyzet a következő 100 dollárt utaltam és elkezdtem fél beülökkel (5$) játszani NL10-en. Egész jól ment, kijött az FD bonúsz, fel fel nézegettem NL20-ra egy job session alkalmával, itt is majdnem kicsit sikerült a bankrollomhoz hozzá tennem, illetve megfigyeltem, hogy nincs nagy különbség a két szint játékosállományban/játékstílusában. Rakeracen ill. rakebackből is jött valamennyi pénz. A lényeg, hogy teljesen jól, biztonságosan érzem már a NL10-et, szeretnék feljebb lépni és meglett a 40 max beülő ezen a téten.
Kérdésem az lenne, hogy lehet-e NL20-on is ezt a félbeülős technikát alkalmazni vagy itt már nem ajánlott? Nem tudom miért, de mindig is jobban éreztem magam egy asztalnál fél beülővel, mint teljessel, talán az alacsony kockázatvállalási szintem miatt. :)
100% reload bonusz is van, így ez is hamarabb lejönne NL20-on. Mikor ajánlott a visszalépés? Mondjuk ha neadjisten bankrollom felét elbukom ezekkel a NL20 fél beülökkel?
Tudom, hogy biztosabbra kellene mennem a "nagy könyv" alapján, de tudjátok hogy van ez? Türelmetlen az emberfia... :)
Ismeros a tortenet csak en mar lassan 1 eve szenvedek avval hogy felrakok 100$ felviszem 200 kore jatszogatok vele 2-3 hetig de valahogy a vegere mindig elbukom az egeszet mert tul magasra megyek......ezert most komolyabban veszem a br szanalyokat mert mar elegem van:)
@bANDYka: NL10, NL20 szinten is lehet racebacket kapni? hol? én még soha senkitől nem kaptam, de azt hittem ez azért van mert olyan alacsony szinten nem jár, mint amin én játszom. Lehet csak rossz helyen keresgettem? Te hol játszol? :)
Ja, amúgy én is fél beülővel nyomom, de én nem a kisebb kockázat miatt, hanem mert én így érzem magam jól, és nekem így kényelmes. Az SSS-t ugyanúgy tudom terrorizálni, mint full beülővel, viszont én úgy tapasztaltam hogy ilyen alacsonyan sokkal könnyebben adnak meg allint, mint full beülőre. Legalábbis nekem így tűnt.
@bANDYka: NL10, NL20 szinten is lehet racebacket kapni? hol? én még soha senkitől nem kaptam, de azt hittem ez azért van mert olyan alacsony szinten nem jár, mint amin én játszom. Lehet csak rossz helyen keresgettem? Te hol játszol? :)
Ja, amúgy én is fél beülővel nyomom, de én nem a kisebb kockázat miatt, hanem mert én így érzem magam jól, és nekem így kényelmes. Az SSS-t ugyanúgy tudom terrorizálni, mint full beülővel, viszont én úgy tapasztaltam hogy ilyen alacsonyan sokkal könnyebben adnak meg allint, mint full beülőre. Legalábbis nekem így tűnt.