Blog probléma
Ma kezdtem el írni egy blogot de attól tartok, hogy csak a cím jelent meg és a bejegyzés nem. mi lehet a baj?
hogy nem irtal tartalmat :) irj egy uj bejegyzest a blogba, hatha ott megjelenik
az akademia blog felulete eleg egyszeru, ugyhogy nem tudsz nagyon belebonyolodni
hogy nem irtal tartalmat :) irj egy uj bejegyzest a blogba, hatha ott megjelenik
az akademia blog felulete eleg egyszeru, ugyhogy nem tudsz nagyon belebonyolodni
írtam bejegyzést is aztán rámentem hogy mentés és kész nem?
Tanácsok a blog felület használatához:
- mielőtt rányomsz a mentés gombra, mentsd el magadnak a megírt szöveget, mert ugyan ritkán, de előfordulhat, hogy a rendszer kidob a főoldalra és nem menti el a bejegyzést.
- ne másolj be word, office vagy egyéb szövegszerkesztőből szöveget, mert a blogmotor egyes fontokat nem tud értelmezni, ennek következtébena bejegyzés széteshet, vagy csak egy sima fehér felület jelenhet meg.
- worpad, vagy notepad használata javasolt, ezekből másolva nem léphet fel probléma
- ne egyszavas címeket használj, a cím és a lead lehetőleg legyen tartalmas
- egy blogoló 2x ugyanazt a címet nem adhatja a bejegyzésének
A Te esetedben, nem a fenti hibák egyike történt. Olyan hogy csak a címet és a leadet menti el a rendszer még sosem fordult elő. Nagy valószínűséggel, valamit félre nyomtál.
A blog bejegyzésed töröltük, nyugodtan hozz létre egy újat.
blogírással kapcsolatosan...
hello mindenkinek!.,szeretnék blogot írni,és az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudok csatolni hozzá képeket?,kb 4képet csatolnék... ,tudna vki segíteni?..,köszi
hello mindenkinek!.,szeretnék blogot írni,és az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudok csatolni hozzá képeket?,kb 4képet csatolnék... ,tudna vki segíteni?..,köszi
Nekemis lenne 1 kérdésem az adminhez!
Pker blogok / Feca pro / Part I. A kezdet | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
a blogom miért nem jelenik meg a főoldalon amikor joad blogja ott van és az hát nem a legszínvonalasabb és a legtartalmasabb blogbejegyzés az enyémhez képest (ha már azt írta az admin h nem üti meg a szintet a blogom)....
Szval hogy is van ez???
a blogom miért nem jelenik meg a főoldalon