Bónusz + rake
Mikkorra jelzi vissza a Pokerakadémia hogy jogosult vagyok-e a Rakebackre és a bónuszra???
"Ellenőrizzük, hogy minden rendben történt-e, és megerősítjük Neked, hogy jogosult vagy a 27% rakebackre és a bónuszra."
1. jo lenne tudni, melyik teremről van szó - bár a 27%-ból gondolom FTP.
2. nekem pár órán belül írtak a cake-el akpcsolatban.
1. jo lenne tudni, melyik teremről van szó - bár a 27%-ból gondolom FTP.
2. nekem pár órán belül írtak a cake-el akpcsolatban.
en felutaltam a cakere. :) ha erről a linkről töltötted le/regisztraltal, sztem rendben kell lenni.
Most fizettem be a Littlewoods terembe. Tapasztalatok: A szoftver sokkal jobb mint a Lucky aces-on legalábbis eddig nem lassult be itt is egyből jóváírnak 50 font bónuszt
Sajna mégis belassul
De az itt most a kérdés hogy küldenek-e nekem egy emailt ezzel kapcsolatban van nem, és honnan tudjam hogy jó minden???
"Ellenőrizzük, hogy minden rendben történt-e, és megerősítjük Neked, hogy jogosult vagy a 27% rakebackre és a bónuszra."
De az itt most a kérdés hogy küldenek-e nekem egy emailt ezzel kapcsolatban van nem, és honnan tudjam hogy jó minden???
Kedves Admin!!!
Szeretném megkérdezni hogy mi a helyzet a bónusszal és a Rakebackel mert már 2 napja várom hogy megjöjjön a visszajelző email!!!
Ha valamit elrontottam akkor jelezz vissza hogy mi a probléma!!!
Már nagyon szeretnék játszani!!! :D
Köszönettel Robeee1989
Kedves Admin!!!
Szeretném megkérdezni hogy mi a helyzet a bónusszal és a Rakebackel mert már 2 napja várom hogy megjöjjön a visszajelző email!!!
Ha valamit elrontottam akkor jelezz vissza hogy mi a probléma!!!
Már nagyon szeretnék játszani!!! :D
Köszönettel Robeee1989
Rake bónusz
A bónusz ideje alatt van rakeback mert én nem kaptam eddig semmit???