Boomplayer
Sziasztok.
Regeltem már csak azt nem tudom hogy hogy kell feltölteni a handeket.
Valaki tudna ebben segíteni? Vagy van valahol valami leírás hogy hogyan megy ez?
Nagyon egyszerű. Ha megnyitod a kívánt hand lejátszását,akkor már csak a linket kell ide beillesztened.
Nagyon egyszerű. Ha megnyitod a kívánt hand lejátszását,akkor már csak a linket kell ide beillesztened.
Up.
Valaki tudja hogy kell feltölteni a boomplayerre a handeket???
akkor sajnos nem tudok segíteni, mert még nem próbáltam :)
Ha ez a PS akkor amikor lejátszottad a leosztást, akkor a kis csillagra kell nyomni a chat ablakban, ami a leosztás végkimenetelét írja le. (ha minden igaz)
Ha ez a PS akkor amikor lejátszottad a leosztást, akkor a kis csillagra kell nyomni a chat ablakban, ami a leosztás végkimenetelét írja le. (ha minden igaz)
Köszi működik. Végre egy ember.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok beilleszteni közvetlenül a fórum topicba,akár későbbiekben blogba is Boomplayeres handreplayt? (nem a linkre gondolok, hanem hogy egyből le lehessen játszani.)
Ebben a blogban tetszett meg a sztori. :) --> https://poker-akademia.com/kulfoldi_poker_blogok/acoimbra_com/$100k_day_9/
A választ/válaszokat előre is köszi. :)