BR megosztás?
A tapasztaltabbak véleményét kérdezném, hogy egy nagyjából 1K-s br-t érdemes-e megosztani? Éjszaka jó nagyon jó a Cake, csak nem tudok mindig éjszakázni és nappal, gyakorlatilag halott ügy. Nagyon pozitív eddig a véleményem a Cake-es állományról :) és nem akarom végleg otthagyni. Van-e értelme így felesben játszani. Nagyjából a játékidő is feleződne a 2 terem között.
Előre is kösz a válaszokat!
Nekem is több teremben van a bankrollom, szerintem semmi baj sincs ezzel.
A tapasztaltabbak véleményét kérdezném, hogy egy nagyjából 1K-s br-t érdemes-e megosztani? Éjszaka jó nagyon jó a Cake, csak nem tudok mindig éjszakázni és nappal, gyakorlatilag halott ügy. Nagyon pozitív eddig a véleményem a Cake-es állományról :) és nem akarom végleg otthagyni. Van-e értelme így felesben játszani. Nagyjából a játékidő is feleződne a 2 terem között.
amig minden teremben tudsz 15-20 beülőt tartani addig nincs gond vele
a gond akkor van ha nem tudsz elég asztalhoz vagy egy loosing session után nem tudsz reloadolni tehát ha pl nl25ön tolod akkor 1k-s bankrollt meglehet osztani
fullring esetén pl 15 beülő is elég
fullring esetén pl 15 beülő is elég
Szerintem simán oszd meg!! Sokkal jobban fog jönni a ZS, ha mindig választhatsz, hogy hol játsz (ahol adott időben jobban megéri, ill. ahol van kedved). Sőt, egyszerre két teremben is tolhatod, az is simán +EV :)
Szvsz. Elég $300 NL20-ra egy-egy teremben, aztán, ha véletlen kell, akkor majd reload.
Pl. én minden terembe 10 BI körüli összeget toltam be, minimálisat, mert €-s az MB-m, így minimalizálnom kell a pénzmozgást. Egy helyen kellett utántölteni (Ladbrokes), de utána visszajött :)
Nordicára $250-et utaltam most az NL25-re :)
miért ne lehetne megosztani a bankrollt?
Sh-ra is elég 20-25 egy terembe, sőt plusz pont a BR megosztás mellett, hogy nagyobb biztonságban van a pénzed (persze ehhez kellenek egyéb biztonsági intézkedések is, ha mindenhova ugyanaz a login/email/jelszó, akkor végülis mindegy:) ).
alap hogy az embernek legyen 2-3 helyen pénze, ha van megfelelő bankrollja (30-40 buyin+)
Köszi Srácok! Általában 6 asztalon játszok. NL20 FR-en vagy NL50 sss , de az ugye 10$ asztalonként(azért NL1000 még nem megy, de dolgozom rajta :D ) :) Nem árt, ha néha látom a napot is :) Osszd meg és uralkodj! :D