Buko statok elemzese
Feltennek 2kepet elemzesre minden erdekes dolgot szivesen varok h mi es hol lehet a hiba a jatekomba
kicsit feszesnek tűnsz :)
kicsit feszesnek tűnsz :)
- rush pókert el kell felejteni amíg az alap játék nem nyerő
- nl25 alatt felesleges játszani
- a feszesség jó dolog ezen a limiten, nem kell gyenge lapokkal illetve pozíción kívül erőlködni
- a wonatsd nagyon kevés, ezen a limiten legalább 55% kell
- a non sd vonal le van ejtve, kis limiten jó játékos SOHA nem nyer non sd-ben
- blöffölni, move-olgatni tilos (blöffben a max a c-bet airrel, és fel lehet adni)
- slowplayelni tilos
Kérdés:
- tisztában vagy-e a játék alapvető logikájával postflop?
- tisztában vagy-e az ellenfelek rangével? pl. egy 5% 3bet stat milyen range-nek felel meg, és hol állsz ellene JJ-vel vagy AQ-vel?
- tudod-e mikor miért emelsz?
- tudod-e mikor miért check/raiselsz?
- megfelelően értelmezed-e a statokat? blöffölöd a station-t? kifizeted a nitet? dobsz a maniac-nak?
A stat nagyon kevés infót ad. A nyeremény a postflop képességeken múlik, ott van az EV. Egy induló táblázatot bármelyik fish tud alkalmazni attól nem fog nyerni. Elég elgondolkodtató, hogy 295K handet lejátszottál ilyen kicsi winrate-el, több időt kellene a játék fejlesztésére fordítani.
Olvass sok hand elemzést a kis limites kategóriában. A magasabb limiteken más játék folyik, az ottani elemzések csak ártanak a kezdő játékosoknak. Keress rá want2push hozzászólásaira, mert oktató szándékkal jókat ír. A fórumokon bárki bármilyen hülyeséget írhat, ahogy én is sok baromságot írtam már.
Keress kimondottan oktató videókat a neten kis limites kategóriában.
Flop agresszó%-od pld nagyon magas a többihez képest...
annyira egyenesen játszol, hogy senki nem fizet ki
Rakj be pozíciós statokat.
Fel tudnád bontani ezt a 300k handet három részre? Valahogy így: 0-80k; 110k-230k; 230k-300k Ezeket rakd fel külön, pozi statokkal.
Egyébként szerintem lapértékelési gondjaid vannak postflop. Sokszor kifizeted az ellent, máskor meg dobod a jó lapot. Sok a rossz blöff.
Nagyjából Zoli és Kisrapi +1.
A videó jó ötlet!
s
Akk ma csinalok 1 videot es estefele feltoltom thxi az iddigi helpet
-
- tisztában vagy-e az ellenfelek rangével? pl. egy 5% 3bet stat milyen range-nek felel meg, és hol állsz ellene JJ-vel vagy AQ-vel?
-
egy pokerstove vagy hasonló progi letöltése szükséges, és lehet játszani.
- nl25 alatt felesleges játszani