Qtyavo
2009. febr. 11. 20:21

Bwin

Sziasztok

Olvastam a főoldalon a promóciótokat hogy lehet szerezni licenszet Holdem managerhez bwin regisztráció esetén. Valaki elmondaná hogy ehhez mit kell tennem? Kell e bónuszkódot használnom? És ha sikerül megszereznem a programot akkor a professional változatot kapnám?

Admin
Válasz Qtyavo kommentjére
2009. febr. 11. 20:26

Sziasztok

Olvastam a főoldalon a promóciótokat hogy lehet szerezni licenszet Holdem managerhez bwin regisztráció esetén. Valaki elmondaná hogy ehhez mit kell tennem? Kell e bónuszkódot használnom? És ha sikerül megszereznem a programot akkor a professional változatot kapnám?

Itt minden pontosan le van írva.

Qtyavo
Válasz Admin kommentjére
2009. febr. 12. 12:00

Hello

Regisztráltam a megadott linken és befizettem 100$t. Rámentem a számla opcióra hogy megnézzem az adatokat és azt írja hogy Nincs beváltható pókerbónusza. Alatta van egy csík ahova beadhatom a STAN100 bónuszkódot. Ha beadom utána is érvényben lesz még az ingyen szoftver promóciótok?

ParagulisNyh
2009. júl. 20. 15:48

Én megkaphatnám?

Üdvözletem!

Azt szeretném megtudni, hogy a szoftver(eke)t csak erről az oldalról regisztrált tagok szerezhetik meg? Mert nekem már van számlám a bwin oldalon, ott kb 46ezer pontom van. Megoldható valahogy, hogy én is megkapjam a szoftvert vagy ez nem lehetséges?

Köszi a választ.

Lev729
Válasz ParagulisNyh kommentjére
2009. júl. 20. 18:23

Üdvözletem!

Azt szeretném megtudni, hogy a szoftver(eke)t csak erről az oldalról regisztrált tagok szerezhetik meg? Mert nekem már van számlám a bwin oldalon, ott kb 46ezer pontom van. Megoldható valahogy, hogy én is megkapjam a szoftvert vagy ez nem lehetséges?

Köszi a választ.

100%, hogy nem lehetséges.

Garwin
Válasz Lev729 kommentjére
2009. júl. 22. 18:33

Holdem manager import

Sziasztok!

Sikerült előkerítenem a bwin-es hand history-kat, a holdem manager meg is találja, de a handeket mégsem tudom megnézni!
Mi ennek az oka? Automatikus importnál kiírja, hogy talált és beimportált egy fájlt, de a handeknél már 0 szerepel!!!

segítsetek please!!
köszi

mogyi79
Válasz Garwin kommentjére
2009. aug. 6. 0:00

hali.én arra lennék kiváncsi hogy tudom-e igényelni valamelyik szoftvert úgy hogy régebben regeltem a BWIN-re(jelenleg nincs a gépemen)de még nem fizettem be.én a pokerstarson játszok mindig és semmilyen szoftvert nem használtam még.lassan de biztosan kúszik fel a pénzem és kiváncsi lennék mennyire befolyásolná a játékomat egy jó kis szoftver de fizetni nem szivesen fizetnék érte.és ha esetleg tudnám valamelyiket igényelni melyiket javasoljátok.

Lev729
Válasz mogyi79 kommentjére
2009. aug. 6. 8:49

hali.én arra lennék kiváncsi hogy tudom-e igényelni valamelyik szoftvert úgy hogy régebben regeltem a BWIN-re(jelenleg nincs a gépemen)de még nem fizettem be.én a pokerstarson játszok mindig és semmilyen szoftvert nem használtam még.lassan de biztosan kúszik fel a pénzem és kiváncsi lennék mennyire befolyásolná a játékomat egy jó kis szoftver de fizetni nem szivesen fizetnék érte.és ha esetleg tudnám valamelyiket igényelni melyiket javasoljátok.

Ha nem innen regisztráltál, akkor nem tudod igényelni egyik szoftvert sem.
Nekem a HM jobban tetszik, de a PT3 sem rossz. :)

walzer
2010. jan. 23. 13:13

üdv!

Bwin first deposit bonus az még működik?

500$ 8 PP/1 $????

Szecsa
Válasz walzer kommentjére
2010. jan. 23. 13:16

Van már egy bwin topic. Szerintem még egy fölösleges. :)

Élő ügyfélszolgálat